Ρόδος: 19χρονος κατηγορείται για εκβιασμό 17χρονης με ημίγυμνες φωτογραφίες

Συνελλήφθη για πορνογραφία ανηλίκων και παράνομη βία

Στο εδώλιο κάθεται ένας νεαρός 19 ετών, ο οποίος κατηγορείται ότι εκβίαζε μια ανήλικη κοπέλα από την Κοζάνη, με ημίγυμνες φωτογραφίες της. Το κορίτσι περιέγραψε πώς η διαδικτυακή γνωριμία τους κατέληξε σε εφιάλτη. 

20χρονος εκβίαζε 14χρονη με γυμνές φωτογραφίες της

Όπως ισχυρίζεται η 17χρονη, το αθώο φλερτ μεταξύ τους, μετατράπηκε σε... παγίδα για κείνη, όταν του έστειλε την πρώτη ημίγυμνη φωτογραφία της 

«Μου έδειξε τη φωτογραφία μου και μου ζητούσε να του δώσω και άλλες, αλλιώς θα τις ανέβαζε στο Ίντερνετ. Μετά μου ζήτησε και βίντεο, μου ζητούσε να κάνω κι άλλα πράγματα. Όταν τον παρακάλεσα να μην τις ανεβάσει μου απάντησε ότι δεν θα το κάνει, αρκεί να είμαι καλή μαζί του», δήλωσε η κοπέλα.

 

Ρόδος: Aρχίζει η δίκη των δύο κατηγορούμενων για τον βιασμό 19χρονης ΑμΕΑ

Μετά την καταγγελία της 17χρονης κοπέλας ο νεαρός συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων και παράνομη βία.  

«Στην αρχή που μιλούσαμε νόμιζα ότι ήταν ενήλικη. Κάποια στιγμή, που σταμάτησε να μου στέλνει φωτογραφίες, της έκανα πλάκα ότι θα τις ανεβάσω. Όταν ήρθε η αστυνομία σπίτι μου, ταράχτηκε. Ήταν μια παρεξήγηση, μια κακή πλάκα εκ μέρους μου και ζητώ  συγνώμη από την κοπέλα», δήλωσε στο δικαστήριο ο 19χρονος κατηγορούμενος με δάκρυα στα μάτια.

Στην κατοχή του 19χρονου, εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο περιείχε ψηφιακά αρχεία με το επίμαχο υλικό και απεστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της αστυνομίας για εργαστηριακή εξέταση. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top