Ρόδος: Aρχίζει η δίκη των δύο κατηγορούμενων για τον βιασμό 19χρονης ΑμΕΑ

Ο Αλβανός κατηγορείται και για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν τη Δευτέρα ο Αλβανός -που κατηγορείται επίσης για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη- και ένας Ρομά 23 ετών.

Οι δυο τους φέρονται να βίασαν μία 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες, μόλις τρεις ημέρες αφότου η Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε άγρια δολοφονημένη.

Αποκλειστικά στο Star ο πατέρας της 19χρονης που βιάστηκε από τον Αλβανό

Βίντεο - ντοκουμέντο: Ο Ρομά "ψαρεύει" κοπέλες έξω από σχολείο στη Ρόδο

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, ο πατέρας της 19χρονης ξέσπασε, δηλώνοντας «θυμωμένος και οργισμένος».

Όπως είπε, προσπαθεί να βρει το κουράγιο ώστε να αντιμετωπίσει τη Δευτέρα τους δύο κατηγορούμενου για τον βιασμό της κόρης του. Είναι η πρώτη φορά που θα τους δει από κοντά.

Ρόδος: Δικάζεται ο 19χρονος για τον ομαδικό βιασμό κοπέλας με αναπηρία

Νέα μαρτυρία για τον 19χρονο Αλβανό: «Έπαιρνε κοριτσάκια και τα βίαζε»

«Ελπίζω να αντιδράσω ψύχραιμα»

«Σε τέτοιες πράξεις δεν μπορείς να περιμένεις μία απάντηση. Αυτές οι πράξεις είναι πως να το πω…είναι πράξεις που μόνο ζώα τις κάνουνε. Τι απάντηση να πάρεις; Εγώ αυτό που θέλω είναι να τιμωρηθούνε  όσο το δυνατόν με την πιο αυστηρότερη ποινή που υπάρχει. Ελπίζω να αντιδράσω ψύχραιμα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η 19χρονη που έχει ποσοστό αναπηρίας 67%, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της δέκα μήνες μετά τον βιασμό. Όπως αποκαλύπτει η δικηγόρος της, δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη. Η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη για εκείνη, καθώς πλησιάζει η μέρα που θα τους δει στο δικαστήριο.

Καταπέλτης το βούλευμα για τους δύο κατηγορούμενους

Αναφέρει ότι ο 20χρονος Αλβανός και ο 23χρονος Ρομά ανάγκασαν την παθούσα σε ασελγείς πράξεις ασκώντας πάνω της σωματική βία. 

Φέρονται να τη χτυπούσαν στο πρόσωπο και της έλεγαν «θα δεις τι θα πάθεις» .Όταν κατάφερε να ξεφύγει της φώναξαν «αυτό θα ξαναγίνει».

Ο Αλβανός κατηγορούμενος αρνείται και σε αυτή την υπόθεση τη συμμετοχή του.

Τα μέτρα ασφαλείας στα Δικαστήρια της Κω αναμένεται να είναι αυξημένα καθώς οι αρχές φοβούνται την αντίδραση των συγγενών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top