Κρήτη: Καρέ-καρέ η στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα έναν 27χρονο

Μέσα σε εννέα δευτερόλεπτα κόπηκε το νήμα της ζωής του

Mόλις εννέα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να κοπεί το νήμα της ζωής ενός 27χρονου στην Κρήτη, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με αυτοκίνητο στην οδό Μάχης Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο 27χρονος έβγαινε με τη μηχανή του από το ιδιωτικό πάρκινγκ στην οδό Μάχης Κρήτης.  Εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μοτοσικλέτα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε ο άτυχος νέος εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά.

Στο video που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το parapolitikakritis έχει καταγραφεί καρέ-καρέ η στιγμή του σοκαριστικού δυστυχήματος. Το αυτοκίνητο φαίνεται να χτυπά τη μηχανή από πίσω, εκσφενδονίζοντάς την στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Στη συνέχεια το όχημα σταματά πιο κάτω από το πεδίο ορατότητας της κάμερας.

Ο 27χρονος ήταν το 60ο θύμα στην άσφαλτο – Σήμερα η κηδεία του

Ο θάνατος του νεαρού άνδρα ανεβάζει τη μακάβρια λίστα με τους νεκρούς από τροχαία δυστυχήματα στα 60 θύματα από την αρχή του έτους.

Οι συγγενείς του 27χρονου θα του πουν το «τελευταίο αντίο» σήμερα στις 14:30 στην Αρχοντική Ρεθύμνου.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στην οικογένεια του 27χρονου, τους οικείους και φίλους του αλλά και στο χωριό καταγωγής του, την Αρχοντική Ρεθύμνου. Ο νεαρός άνδρας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως μέσα σε μία στιγμή χάθηκε η ζωή του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top