Mε λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα ο ιερέας που φέρεται να βίαζε 12χρονη

Η υπόθεση που σόκαρε τη Μάνη - Τι έδειξαν οι εξετάσεις

Δείτε το video από την εκπομπη «Καλημέρα Ελλάδα»

Με πολύ σοβαρό λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα διαγνώστηκε ο ιερέας από τη Μάνη, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε στην 12χρονη κόρη της συντρόφου του από τη Βουλγαρία.

Η υπόθεση σύμφωνα με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» παίρνει δραματική τροπή, καθώς ο 57χρονος φέρεται να μη γνώριζε ποια ήταν η κατάσταση της υγείας του και να το ανακάλυψε στη φυλακή.

Το λοιμώδες νόσημα διαγνώστηκε αμέσως μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Τριπόλεως, κατά την πραγματοποίηση των καθιερωμένων εξετάσεων στις οποίες υποβάλλονται οι κρατούμενοι.

Αυτό σημαίνει ότι με οποιαδήποτε επαφή το κοριτσάκι θα είχε μολυνθεί, όμως η 12χρονη χαίρει άκρας υγείας.

Μάνη: Μαρτυρία «καίει» τον παππού της 12χρονης

Η κατάθεση της 12χρονης για την ασέλγεια από τον Ιερέα στη Μάνη

Τι έχει συμβεί με τον ιερέα και τη 12χρονη 

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Φεβρουάριο. Η 12χρονη ενώ φιλοξενούταν από το «Χαμόγελο του Παιδιού» αποκάλυψε πως έπεσε θύμα κατ’ επανάληψη βιασμού από τον ιερέα σύντροφο της μητέρας της. 

Στην κατάθεσή της φέρεται να είχε ισχυριστεί πως ο κατηγορούμενος μια μέρα την πλησίασε χωρίς να φορά παντελόνι και εσώρουχο, την έγδυσε και τη βίασε. Η μητέρα του τους έπιασε στο κρεβάτι και χτύπησε το κοριτσάκι. 

Εκτός όμως από τον ιερέα, η 12χρονη είχε κατηγορήσει και τον παππού της για βιασμό.

Η 12χρονη για τον ιερέα: «Μας βρήκε στο κρεβάτι η μαμά και με χτύπησε»

«Δεν ασέλγησα εγώ στο κορίτσι!»: Η απολογία του ιερέα για τη 12χρονη

Ο 57χρονος από την πρώτη στιγμή αρνούταν τις κατηγορίες και υποστήριζε ότι ουδέποτε άγγιξε το κορίτσι ερωτικά. Μάλιστα έκανε λόγο για «προκατασκευασμένη και κατευθυνόμενη» κατάθεση, φωτογραφίζοντας τον παππού της για ασέλγεια.

Κάτοικος της περιοχής όπου έμενε το  κορίτσι με την οικογένειά του, κατέθεσε πως ο ιερέας του είχε εκφράσει τις υποψίες του, ότι ο παππούς είναι εκείνος που βίασε το παιδί. 

«Μου είπε “κοίτα να δεις που ο παππούς έχει κάνει πράγματα στη μικρή”, ότι την έβαζε στα πόδια του, δεν φορούσε ρούχα ούτε ο παππούς ούτε και η μικρή και ότι η γιαγιά του γνώριζε», κατέθεσε.

Παππούς 12χρονης: «Καλύτερα να είχα πεθάνει αν την είχα πειράξει»

Υπόθεση ασέλγειας σε 11χρονη στη Μάνη: «Τη φίλησα στο μάγουλο σαν πατέρας»

Όσο για τον παππού της μικρής; Από την πλευρά του αρνείται επίσης τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο στην εγγονή του.

«Δεν έχω πειράξει την εγγονή μου. Καλύτερα να είχα πεθάνει αν είχα κάνει αυτό το πράγμα,  Πιστεύω ότι ο ιερέας πείραξε το κορίτσι. Θέλουν να ρίξουν την ευθύνη σε εμένα, επειδή είμαι φτωχός», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η μητέρα τέλος του παιδιού ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν της είχε πει όσα περνούσε από τον ιερέα, κατέθεσε πως πιστεύει όσα λέει η κόρη της και ζήτησε την παραδειγματική του τιμωρία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top