Παππούς 12χρονης: «Καλύτερα να είχα πεθάνει αν την είχα πειράξει»

Μετά τον ιερέα αρνείται και ο ίδιος ότι ασέλγησε σε βάρος του κοριτσιού

Μετά τον ιερέα στην ανατολική Μάνη,  ο οποίος« έσπασε» τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή,  και ο παππούς της 12χρονης αρνείται ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά. 

Μάνη: Τι λέει ο ιερέας μέσα από τη φυλακή για τη 12χρονη

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας ότι δεν έχει ασελγήσει σε βάρος της και ότι την αγαπά πάρα πολύ για να κάνει μία τέτοια αποτρόπαιη πράξη. Μάλιστα, και ο ίδιος κατηγορεί τον ιερέα ότι «πείραξε το κορίτσι». 

Δεν έχω πειράξει την εγγονή μου. Καλύτερα να είχα πεθάνει αν είχα κάνει αυτό το πράγμα,  Πιστεύω ότι ο ιερέας πείραξε το κορίτσι. Θέλουν να ρίξουν την ευθύνη σε εμένα, επειδή είμαι φτωχός 

Γιαγιά 12χρονης: «Η μικρή μου είπε ότι την χτυπάει ο ιερέας»

Στο πλευρό του συζύγου της βρίσκεται και η γιαγιά του παιδιού, η οποία καταγγέλλει ότι ο ιερέας κακοποιούσε σωματικά την εγγονή της. 

«Η μικρή μου είπε ότι τη χτυπάει ο ιερέας. Μου έδειξε μια μέρα το πόδι της. Άνοιξε το παντελόνι και ήταν μαύρο. Της λέω ποιος το έκανε αυτό; "Αυτός, αυτός!" μου απάντησε. Λέω "ποιος αυτός; Ο παπάς;". "Ο παπάς" λέει. Δεν ήταν χαρούμενη, ήταν στεναχωρημένο το κοριτσάκι μου. Ο άντρας μου δεν έχει πειράξει το κορίτσι!»

Υπενθυμίζεται ότι οι λεπτομέρειες που έφεραν στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου γι΄αυτή την περίεργη υπόθεση στη Μάνη, είναι ανατριχιαστικές. «Ο μπαμπάς μου έβγαλε το παντελόνι μου και μου έκανε κάτι κακό» φέρεται να είπε το παιδί στην κατάθεσή του. 

Η 12χρονη για τον ιερέα: «Μας βρήκε στο κρεβάτι η μαμά και με χτύπησε»

Από τη μία πλευρά υπάρχει μία ιατροδικαστική εξέταση που δε δείχνει κακοποίηση. Από την άλλη πλευρά η ανήλικη έχει περιγράψει στις καταθέσεις της με ακρίβεια τον εφιάλτη που φέρεται να βίωνε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top