Μάνη: Τι λέει ο ιερέας μέσα από τη φυλακή για τη 12χρονη

«Μου είπε ότι την πείραξε σεξουαλικά ο παππούς της»

«Αυτά που λένε είναι όλα αναληθή. Ποτέ δεν πήγα να ασελγήσω σε κανένα παιδί. Έχω μεγαλώσει έξι παιδιά και τα πέντε είναι κορίτσια» 

Αρνείται τις κατηγορίες ο ιερέας, ο οποίος φέρεται ότι ασέλγησε σε βάρος της 12χρονης στη Μάνη. Μέσα από τη φυλακή, όπου κρατείται, «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

«Δεν ασέλγησα εγώ στο κορίτσι!»: Η απολογία του ιερέα για τη 12χρονη

«Το έχουν μπλέξει το παιδί. Κατά 90% είναι η μητέρα, γιατί σε εμένα και την κόρη μου είχε δηλώσει ότι το έχει πειράξει σεξουαλικά ο παππούς».

Σχετικά με την καταγγελία της μητέρας, πως τον είχε βρει μαζί με τη 12χρονη ημίγυμνους μία καλοκαιρινή μέρα, ο ιερέας είπε πως το παιδί είχε μείνει στο σπίτι του από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο, που δεν είναι καλοκαίρι, και πως ουδέποτε έμεινε μόνος μαζί του και ουδέποτε του είπε να πάει στο δωμάτιο μαζί του. 

«Εγώ το παιδάκι το περιέλαβα με στοργή και αγάπη. Είμαι 33 χρόνια ιερέας, δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα ούτε στην υπηρεσία μου, ούτε στο χωριό» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ αρνήθηκε και τις κατηγορίες περί σωματικής βίας λέγοντας: «ουδέποτε το χτύπησα. Αυτό διαπιστώθηκε και στην ιατροδικαστική έκθεση. Δε μου αρέσει η βία, δεν είμαι βίαιος άνθρωπος». 

Ο ιερέας ζητάει να «λάμψει» η αλήθεια, γιατί όπως λέει αισθάνεται πολύ άσχημα για όλα αυτά που έχουν συμβεί. 

«Να μείνει στη φυλακή ο ιερέας»

Την ίδια ώρα η μητέρα της 12χρονης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κλαίει γοερά, ζητάει να πάρει πίσω το παιδί της και την παραδειγματική τιμωρία του ιερέα. Και όλα αυτά, ενώ ο πρόεδρος του «Χαμόγελο του Παιδιού» αποκάλυψε ότι η μητέρα μαζί με τον ιερέα προπηλάκιζαν και προσπαθούσαν να πείσουν το παιδί επί ένα χρόνο να αλλάξει την κατάθεσή του. 

 

«Μάλλον τρόμαξε το κορίτσι. Φοβόταν να μου το πει. Αφού το φωνάζει η μικρή και εγώ το πιστεύω. Και θα το πιστεύω μέχρι τελευταία στιγμή, μέχρι να πεθάνω. Πιστεύω ότι την έχει πειράξει την κόρη μου. Να μείνει στη φυλακή. Θέλω να πάρω το παιδί μου στην αγκαλιά μου. Αλήθεια είναι. Στην αρχή προπηλάκισα τους εργαζόμενους του Χαμόγελου, γιατί δεν είχα ακούσει από το στόμα της κόρης μου ότι την είχε πειράξει ο ιερέας» ανέφερε η μητέρα. 

Σημειώνεται ότι το κοριτσάκι κατέθεσε δύο φορές. Τη πρώτη τον Φεβρουάριο του 2019 και τη δεύτερη τον Ιούνιο του 2019. 

Η κατάθεση της 12χρονης για την ασέλγεια από τον Ιερέα στη Μάνη

Τι κατέθεσε η 12χρονη τον Φεβρουάριο 2019 

Μένει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» περίπου έναν χρόνο. Θα ήθελε όμως να επιστρέψει στη μαμά της, την έχει επιθυμήσει. Πριν έμενε μαζί με τη μαμά και τον μπαμπά που ήταν παπάς και η μαμά της είχε πει να τον λέει μπαμπά. Μια μέρα που η μαμά της ήταν στη δουλειά, ο μπαμπάς ήταν χωρίς ρούχα και της έβγαλε τα δικά της και μετά… αυτό είχε γίνει ακόμα μια φορά. Μετά ήρθε και η μαμά και τη χτύπησε. Όταν έφυγε και πήγε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» η μαμά της είπε να μην πει κάτι για όσα της έκανε ο μπαμπάς.

Όσα υποστήριξε το κορίτσι τον Ιούνιο του 2019

Στο σπίτι έμενε μαζί με τη μαμά της, τον αδελφό της και τον μπαμπά που είναι παπάς. Η μαμά της είχε πει να τον φωνάζει μπαμπά. Όταν έμεναν μαζί, δεν πήγαινε σχολείο και ήταν συνέχεια στο σπίτι. Όταν γνώρισε τον μπαμπά ήταν 8 ετών. Σηκωνόταν το πρωί, έτρωγε πρωινό και έβλεπε τηλεόραση. Η μαμά της δούλευε συνέχεια. Πριν έμενε στο σπίτι της γιαγιάς με τον παππού και τη μαμά. Τον παππού δεν τον συμπαθεί γιατί πολλές φορές την είχε χτυπήσει. Δε θυμάται να είχε κάνει κάτι άλλο ο παππούς. Λεφτά έφερνε ο αδελφός της. Μετά έφυγαν από το σπίτι και πήγαν με τη μαμά και τον αδελφό της και έμειναν στον μπαμπά. Δεν τον συμπαθεί τον μπαμπά. Χτυπούσε την ίδια και τη μαμά της. Στο σπίτι που έμεναν με τον μπαμπά, εκείνη έμενε στο δικό της δωμάτιο. Τη χτυπούσε γιατί δεν ήθελε να πάει στο κρεβάτι του. Μια φορά είχε γίνει αυτό. Ήταν καλοκαίρι. Άνοιξε η πόρτα και τους είδε η μαμά και μετά ο μπαμπάς έβαλε τα ρούχα του. Δε θέλει να ξαναγυρίσει πίσω. Της αρέσει εκεί που είναι. Μια φορά έγινε και με τον παππού. Ήταν χωρίς ρούχα. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος που έκανε κάτι που την ενόχλησε εκτός από τον μπαμπά και τον παππού. Μετά από αυτό που έγινε με τον μπαμπά έφυγε αμέσως. Εκείνη την ημέρα ο μπαμπάς της έβγαλε τα ρούχα αλλά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι γιατί ήρθε η μαμά. Θέλει να πάνε φυλακή ο μπαμπάς και ο παππούς για όσα της έκαναν. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top