Δίκη Κοιλάδας: Η μητέρα του καπετάνιου θα δώσει τις απαντήσεις

Ποιοι καλούνται ξανά για κατάθεση

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση θανάτου του καπετάνιου της Κοιλάδας, με κατηγορούμενη τη σύζυγό του. Σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα, κι ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο Θανάσης Λάμπρου αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε.

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με την οποία, δεν αποκλείεται ούτε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ούτε της δολοφονίας, το δικαστήριο καλεί τη μητέρα του καπετάνιου για πρώτη φορά να καταθέσει αλλά και τρεις ακόμα μάρτυρες ξανά προς εξέταση, όπως μετέδωσε η Γιώτα Κηπουρού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Κοιλάδα: Οι γονείς της χήρας του καπετάνιου «σπάνε» τη σιωπή τους

Κοιλάδα: Τι κατέθεσε ο γαμπρός της «μαύρης» χήρας

'Εγκλημα ή αυτοκτονία; Θρίλερ για γερά νεύρα η δίκη της χήρας της Κοιλάδας

Δολοφονία καπετάνιου: Το σενάριο της αυτοκτονίας για πρώτη φορά στο κάδρο

Η υπεράσπιση υποστηρίζει ότι ο Θανάσης Λάμπρου αυτοκτόνησε, γιατί έπασχε από κατάθλιψη. Η μητέρα του καπετάνιου, η οποία δεν είχε καταθέσει μέχρι στιγμής για λόγους υγείας, καλείται τώρα στο δικαστήριο να απαντήσει αν ο γιος της ακολουθούσε κάποια φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι η μητέρα έχει ένα βιβλιάριο στο οποίο έχει συνταγογραφηθεί μια αγωγή.

Η κατηγορουμένη και η οικογένειά της υποστηρίζουν ότι ο καπετάνιος αυτοκτόνησε. Αμφισβητούν λοιπόν, την αξιοπιστία του αυτήκοου μάρτυρα, ο οποίος είναι και νονός του παιδιού του ζευγαριού. Ο αυτήκοος μάρτυρας είχε καταθέσει ότι είχε ακούσει από απόσταση 350 μ. από την οικία όπου βρέθηκε νεκρός ο καπετάνιος, μια ανδρική φωνή (είπε ότι ήταν του Θανάση) να φωνάζει «Θα σε σφάξω θα σε σκοτώσω» και μετά μια γυναικεία να κλαίει με αναφιλητά. Μετά ακούστηκαν αγκομαχητά σαν κάποιος να παλεύει και μετά ένας πυροβολισμός και μια αντρική κραυγή «ωωχ». Λίγο μετά ακούστηκε και δεύτερος πυροβολισμός. Αυτή η μαρτυρία αν είναι αληθινή, αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. 

Τέλος, το δικαστήριο ζητά την κατ’ αντιπαράσταση κατάθεση της αδελφής της χήρας και του αξιωματικού από την ασφάλεια Ναυπλίου, ο οποίος είχε αναλάβει τις έρευνες τον πρώτο καιρό. Υπενθυμίζεται ότι η αδελφή της χήρας υποστηρίζει ότι η δεύτερη κατάθεση που έδωσε στις 23 Ιουλίου 2015, στην οποία υποστήριζε ότι η χήρα της είπε να πει ότι βρήκε σε συγκεκριμένο σημείο το κινητό του Θανάση Λάμπρου, είναι ψευδής και πως ένα μεγάλο μέρος της έχει γραφτεί από αστυνομικούς. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top