'Εγκλημα ή αυτοκτονία; Θρίλερ για γερά νεύρα η δίκη της χήρας της Κοιλάδας

Οι δικηγόροι της κατηγορούμενης έκαναν αναπαράσταση με ψεύτικο όπλο

Σε εγκληματική ενέργεια ή σε αυτοκτονία οφείλεται τελικά ο θάνατος του καπετάνιου;  Οι δικηγόροι της οικογένειας του καπετάνιου υποστηρίζουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε δολοφονία.  Η πλευρά της χήρας, όμως, υποστηρίζει το σενάριο της αυτοκτονίας,  κάτι που είχε ισχυριστεί ο ιατροδικαστής την πρώτη ημέρα της κατάθεσής του. Μάλιστα οι δικηγόροι της κατηγορούμενης έκαναν αναπαράσταση με ψεύτικο όπλο, για να αποδείξουν ότι ο καπετάνιος έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Νικολούλη για χήρα Κοιλάδας: Ήταν άλλη στην εκπομπή κι άλλη στα διαλείμματα

Δικηγόροι κατηγορούμενης: «Γελοίο και κωμικό το σενάριο της δολοφονίας»

«Έχουμε ένα ψεύτικο πιστόλι , το οποίο το φέραμε μπροστά μας , το οποίο το βάλαμε σε κάθε εκδοχή πιθανού σεναρίου δολοφονίας και αυτό καταρρίπτεται από τα ίδια τα γεγονότα» ανέφερε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Αλέξης Στεφανάκης. 

Δολοφονία καπετάνιου: Το σενάριο της αυτοκτονίας για πρώτη φορά στο κάδρο

Δίκη «μαύρης χήρας»: «Άκουσα φωνές και μετά πυροβολισμούς» 

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Υποστηρίζει ότι το θύμα πρώτα αυτοπυροβολήθηκε με το δεξί χέρι, αλλά έκανε το χέρι του σαν καμπύλη και αυτοπυροβολήθηκε στη θέση της καρδιάς. Ακολούθως έβγαλε τον κάλυκα από το όπλο και όπλισε πάλι και ξαναπυροβολήθηκε στον κρόταφο  σε ευθεία βολή». 

Κούγιας: «Ο ιατροδικαστής θέλει να θολώσει τα νερά»

Ωστόσο φωτιές έχει ανάψει ο ιατροδικαστής καθώς την πρώτη ημέρα της κατάθεσής του έβαλε στο κάδρο το σενάριο της αυτοκτονίας. Όμως, νωρίς το πρωί με την ολοκλήρωση της κατάθεσής του άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.  

«Ο άνθρωπος αυτός έχει έρθει με ένα και μοναδικό σκοπό να συσκοτίσει την άποψη του δικαστηρίου, για την υπόθεση αυτή με σκοπό βεβαίως να βοηθήσει την κατηγορουμένη ή και όποιον άλλο κρύβεται πίσω από την κατηγορουμένη» ανέφερε ο κ. Κούγιας. 

Την εμπλοκή της χήρας στη δολοφονία είχε αποκαλύψει στο Star στενός φίλος της οικογένειας

Ο κολλητός φίλος του Θανάση Λάμπρου, μιλώντας πριν από λίγο καιρό στην Τασούλα Παπανικολάου είχε αποκαλύψει πως πίσω από το θάνατό του κρύβεται η σύζυγός του. 

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή με τις καταθέσεις της οικογένειας της κατηγορούμενης.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top