Φονικό Μέγαρα-«Ο άντρας μου του είπε:Ηρέμησε!Θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε»

Κάμερες ασφαλείας στο σπίτι έχουν καταγράψει το έγκλημα

Νέα στοιχεία για το φονικό στα Μέγαρα, που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, έρχονται στη δημοσιότητα. Θύμα ένας 48χρονος γιατρός και δράστης ο 50χρονος κουνιάδος του, ο οποίος τον θεώρησε υπεύθυνο για το διαζύγιό του με την αδελφή του. Η γυναίκα του θύματος υπήρξε επίσης θύμα του δράστη, αλλά η ζωή δε βρίσκεται σε κίνδυνο.

Αποκάλυψη Star: Πήγε και φίλησε το παιδί του πριν σκοτώσει τον κουνιάδο του

Μέγαρα: «Δε θυμάμαι τι έκανα, είμαι άρρωστος»

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μαζί σου», ο γιατρός εργαζόταν (μέχρι τον Ιούλιο) σε κέντρο αποκατάστασης στα Ιωάννινα και επειδή του έλειπε η οικογένειά του που ζούσε στα Μέγαρα, είχε βάλει κάμερες ασφαλείας στο σπίτι τους στα Μέγαρα, για να τους βλέπει την καθημερινότητα των τριών του παιδιών. Αυτές οι κάμερες είναι πιθανό να έχουν καταγράψει καρέ καρέ το φονικό. 

Τι κατέθεσε η σύζυγος του θύματος

Η γυναίκα που έχασε τον άντρα της μέσα στο σπίτι τους από το όπλο του γαμπρού του, πυροβολήθηκε επίσης από τον δράστη. Στην κατάθεσή της, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής φέρεται να είπε ότι ήταν γύρω στις 19:00 και η ίδια βρισκόταν στην αυλή. Άκουσε ότι κάποιος ζητούσε τον άντρα της αλλά δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για τον κατηγορούμενο. Τον φώναξε και ο γιατρός κατέβηκε από την ταράτσα. Τότε ο δράστης έσπρωξε την πόρτα. 

«Έβγαλε ένα όπλο και με πυροβόλησε στο πόδι. Τρόμαξα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου. Άκουσα τον άντρα μου να του λέει: “Ηρέμησε! Θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε"».

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοχρησία και παράνομη κατοχή φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου. Είχε χωρίσει πρόσφατα με την αδελφή του θύματος και θεωρούσε το ζευγάρι που πυροβόλησε ως υπεύθυνους για το διαζύγιό του. Το θύμα ήταν πατέρας τριών παιδιών και ο δράστης ενός. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top