Αποκάλυψη Star: Πήγε και φίλησε το παιδί του πριν σκοτώσει τον κουνιάδο του

«Θα τα πληρώσει όλα ο αδελφός σου» είχε απειλήσει τη γυναίκα του

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το απόγευμα ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, που πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του και  τραυμάτισε επίσης τη σύζυγό του θύματος, χθες στα Μέγαρα. Πήρε Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοχρησία και παράνομη κατοχή φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου.

Το θύμα 48 ετών, γιατρός και πατέρας 3 παιδιών δεν άντεξε από τα τραύματα και πέθανε. Η γυναίκα του τραυματισμένη, έλεγε διαρκώς: «Μπήκε μπροστά για να με προστατεύσει, να μην πάθω κάτι, να μην πεθάνω»- Ρεπορτάζ κεντρικού δελτίου ειδήσεων Star

Ο 50χρονος μετά το έγκλημα παραδόθηκε στις αρχές. Το διαζύγιο με τη γυναίκα του, με την οποία ήταν παντρεμένος τα τελευταία 4 χρόνια φέρεται να πυροδότησε το μένος του. Οι πληροφορίες λένε ότι πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες και πως πίστευε ότι το ζευγάρι ευθυνόταν για τον χωρισμό από τη γυναίκα του.

Μέγαρα: «Δε θυμάμαι τι έκανα, είμαι άρρωστος»

Μέγαρα: Σκότωσε τον κουνιάδο του μπροστά στα μάτια των παιδιών του

Αποκαλύψεις STAR: Πήγε να δει και φίλησε το παιδί του λίγα λεπτά πριν το έγκλημα

Σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκανε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, λίγα λεπτά πριν προχωρήσει στο φονικό, ο δράστης πήγε να δει τη γυναίκα του και το παιδί του, ενώ δεν ήταν προγραμματισμένη μια τέτοια συνάντηση. Μάλιστα, το φίλησε και αρνήθηκε να πάει μαζί του μια βόλτα, παρόλο που του το πρότεινε η γυναίκα του. 

 «Θα τα πληρώσει όλα ο αδελφός σου»

Η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη κατέθεσε πως δεχόταν απειλές από το καλοκαίρι. «Θα τα πληρώσει όλα ο αδελφός σου» της έλεγε ο δράστης. Απειλή που έκανε πράξη λίγο καιρό αργότερα.

Επίσης, χθες οι δικηγόροι κατέληξαν στο συμφωνητικό με το οποίο λυνόταν ο γάμος του ζευγαριού και αυτό ίσως πυροδότησε το μένος του δράστη.

«Το σπίτι μου δεν ήθελα να το χαλάσω- Με μείωνε συνεχώς το οικογενειακό περιβάλλον της γυναίκας μου»

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε στο συγγενικό του περιβάλλον ότι δεν ήθελε να χαλάσει το σπίτι του και πως το οικογενειακό περιβάλλον της συζύγου του, τον μείωνε συνεχώς «γιατί είμαι διοικητικός υπάλληλος κι αυτοί γιατροί».

Ακόμη, υποστήριξε ότι «έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου όταν μου είπε να χωρίσουμε. Έφυγε από το σπίτι παίρνοντας το παιδί. Αγαπούσα παθολογικά τη γυναίκα μου. Δεν ήθελα να σκοτώσω κανέναν. Δεν ξέρω πως έγινε ότι έγινε. Έφυγα από το σπίτι και περιπλανιόμουν στους δρόμους. Μετά από λίγη ώρα τηλεφώνησα στον αδελφό μου και παραδόθηκα»

Το χρονικό

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης. Ο δράστης πήγε στο σπίτι του 48χρονου γιατρού και υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον άνδρα και τη 43χρονη σύζυγό του στα γεννητικά τους όργανα.  Ο 48χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top