Μέγαρα: Σκότωσε τον κουνιάδο του μπροστά στα μάτια των παιδιών του

Πυροβόλησε και τη σύζυγο του 48χρονου γιατρού - Παραδόθηκε ο δράστης

Εκτακτο star.gr

Συναγερμός σήμανε το βράδυ στα Μέγαρα, όπου ένας άνδρας εισέβαλε σε σπίτι και πυροβόλησε ζευγάρι στα γεννητικά όργανα, μπροστά στα έντρομα μάτια των τριών παιδιών του.

Αποτέλεσμα ήταν ο 48χρονος γιατρός να χάσει τη ζωή του και η 43χρονη σύζυγός του να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Σωφρονιστικός υπάλληλος και κουνιάδος του γιατρού ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης της ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε απόψε σε σπίτι, στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου Λουκά, στα Μέγαρα, φέρεται να είναι σωφρονιστικός υπάλληλος και κουνιάδος του γιατρού.

Όλα έγιναν μετά από διαπληκτισμό που προηγήθηκε μεταξύ του φερόμενου ως δράστη και του ζευγαριού. Το κίνητρο για την ανθρωποκτονία σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία είναι το γεγονός, ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με την γυναίκα του.

Ο δράστης αρχικά τράπηκε σε φυγή και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του. Τελικά τα μεσάνυχτα, εμφανίστηκε μαζί με τον δικηγόρο του, στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top