Θεσσαλονίκη: Δεν ήθελε να δει το μωρό της η 25χρονη που το εγκατέλειψε

Φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα- Αφέθηκε ελεύθερη

Δείτε το video από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε σήμερα το πρωί η 25χρονη που φέρεται να εγκατέλειψε το νεογέννητο μωράκι της σε είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη. Για την υπόθεση της νεαρής γυναίκας αναμένεται να οριστεί δικάσιμος. Η ίδια είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 25χρονη κατάλαβε ότι είναι έγκυος τον Αύγουστο. Φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί τι έχει κάνει και μάλιστα σε ερώτηση αστυνομικών, αν ήθελε να δει το μωρό της, εκείνη αρνήθηκε να το δει. 

Θεσσαλονίκη: «Τα έχασα!» λέει η 25χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της

Παιδοκτονία Πετρούπολη: Ένοχες και η μάνα και η γιαγιά του βρέφους

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κοπέλα γέννησε χθες το μεσημέρι στο σπίτι της, χωρίς καμία βοήθεια. Μετά από 20 λεπτά και με τον ομφάλιο λώρο να μην έχει κοπεί σωστά, πήρε το βρέφος αγκαλιά και βγήκε στον δρόμο, αναζητώντας το μέρος όπου θα το εγκατέλειπε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 25χρονη προέρχεται από μία οικογένεια που αντιμετωπίζει πολλά σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Πριν χρόνια έχασε τον πατέρα της, η μητέρα της δουλεύει νυχθημερόν σε ξενοδοχεία της Χαλκιδικής για να βοηθήσει την οικογένειά της, ενώ έχει και έναν μικρότερο αδελφό.

«Δε γνώριζα ότι είμαι έγκυος, τα έχασα»

Μία γειτόνισσα είδε την κοπέλα να κρατάει μέσα σε μία πετσέτα κάτι και να το αφήνει στη μαρμάρινη είσοδο.

Όταν πλησίασε είδε έντρομη ένα βρέφος με τον ομφάλιο λώρο. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία όπως και ασθενοφόρο. Δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο κοριτσάκι. Μετά ακολούθησε άλλο ένα ασθενοφόρο με γιατρό. Το μετέφεραν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.

Τα δάκρυα της μητέρας που δεν πιστεύει ότι το μωρό της πέθανε στη γέννα

Στη συνέχεια, άνδρες της αστυνομίας πήγαν στο σπίτι της 25χρονης.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν γιατί το έκανε, η νεαρή μητέρα απάντησε ότι δε γνώριζε πως ήταν έγκυος και στον πανικό της προχώρησε σε αυτή την πράξη.Δεν γνώριζα ότι είμαι έγκυος. Μόλις γέννησα τα έχασα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πανικοβλήθηκα».

Δεν ήθελε να δει το μωρό της όταν της το πρότειναν οι αστυνομικοί

Η 25χρονη είναι καλά στην υγεία της όπως και το μωρό. Οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι που την παρακολουθούν, δεν έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα από αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα, όπως μετέδωσε η Ραλλιώ Λεπίδου στο μεσημβρινό δελτίο του Star, η κοπέλα δε δέχτηκε να δει το μωρό παρόλο που της είπαν οι αστυνομικοί αν θέλει να το δει. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top