Τα δάκρυα της μητέρας που δεν πιστεύει ότι το μωρό της πέθανε στη γέννα

«Έπαθα σοκ!» - Τα αναπάντητα ερωτήματα και η αναζήτηση της αλήθειας

Περίμενε εννιά μήνες να φέρει στον κόσμο το παιδί της, όμως τον Αύγουστο ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Της είπαν ότι το μωρό της ήταν νεκρό. Δεν το είδε. Ζήτησε να μάθει πού το έθαψαν, τι συνέβη στο μωρό της αλλά δεν πήρε απαντήσεις. Αυτό που ζητάει πλέον είναι η αλήθεια. 

Έπαθα σοκ. Να το ακούς, να σου κλωτσάει και από τη μία στιγμή στην άλλη να σου λένε ότι είναι νεκρό. Το περιμέναμε πώς και πώς εννιά μήνες. Το είχα τάξει στην Τήνο και θα πάω μήπως με βοηθήσει η Παναγία και κάνει το θαύμα της 

Η άτυχη μητέρα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και εξομολογήθηκε την ιστορία της από την αρχή, ενώ αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ξέσπασε σε κλάματα. 

Μιχαηλίδου στο Star: Ποιες νέες μητέρες θα πάρουν επίδομα και πότε

«Στις 16 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή είχα πάει για το τελευταίο check up. Το μωρό ήταν καλά, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Εξετάσαμε τους παλμούς του, ήταν όλα φυσιολογικά» ανέφερε.

Το ραντεβού για τον τοκετό κλείστηκε στις 25 Αυγούστου. Όμως, όσο περνούσαν οι μέρες το μωρό δεν την «κλωτσούσε» τακτικά. 

Με κλωτσούσε δυο – τρεις φορές την ημέρα, τέσσερις το πολύ. Επειδή το είχα μάθει ζωηρό, σκέφτηκα ότι κάτι συμβαίνει. Φοβήθηκα. Ζήτησα στο ασθενοφόρο να με πάει στο νοσοκομείο που ήταν ο γιατρός μου, αλλά μου είπε ότι δε γίνεται γιατί εφημέρευε άλλο νοσοκομείο. 

Όμως, στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε άκουσε διαφορετικά πράγματα από δύο γιατρούς. 

«Ακούσαμε 140 παλμούς. Ο ένας γιατρός μου είπε ότι είναι καλά το μωρό μου και να μην ανησυχώ ενώ ένας άλλος μου είπε δεν είναι του μωρού μου οι παλμοί αλλά δικοί  μου!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο γιατρός μου είχε μιλήσει μαζί τους και τους είπε να με βάλουνε Παρασκευή να γεννήσω. Με βάλανε ξαφνικά την Τετάρτη. Είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε καισαρική με ραχιαία νάρκωση, αλλά τελικά κάναμε ολική νάρκωση, γιατί δε θυμάμαι τίποτα». 

Μετά την καισαρική και ενώ ήταν ζαλισμένη της έδωσαν κάποια έγγραφα να υπογράψει. 

«Δεν ξέρω τι υπέγραψα. Δεν μπορούσα να διαβάσω!» τόνισε ενώ, όπως αποκάλυψε, στη συνέχεια,  ζήτησε μαζί με τον σύζυγό της να δουν αυτά τα έγγραφα, ωστόσο, το νοσοκομείο δεν τους τα έδωσε με τη δικαιολογία ότι ήταν απόρρητα. 

Η επιστροφή στο σπίτι ήταν πολύ δύσκολη για την άτυχη μητέρα.

«Είχα ετοιμάσει το δωμάτιο, την κούνια της, τα κουβερτάκια της. Όταν επιστρέψαμε στο σπίτι, είπα στον σύζυγό μου να τα βγάλει, να μην τα βλέπω» εξομολογήθηκε. 

Αυτό που ζητάει πλέον είναι μόνο απαντήσεις. «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Αν έχει πεθάνει και το έχει πάρει ο Θεός, δεν μπορώ να τα βάλω μαζί του. Αν όμως είναι κάτι άλλο; Πώς θα μάθω την αλήθεια; Θέλω να μάθω τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή και θέλω να δω και τον φάκελό μου.»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top