Θεσσαλονίκη: «Τα έχασα!» λέει η 25χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της

Το άφησε στην είσοδο πολυκατοικίας μέσα σε μια πετσέτα

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης. Μια 25χρονη που είχε μόλις γεννήσει, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, προσπάθησε να εγκαταλείψει το παιδί της στην είσοδο πολυκατοικίας. 

Μία γειτόνισσα είδε την κοπέλα να κρατάει μέσα σε μία πετσέτα κάτι και να το αφήνει στη μαρμάρινη είσοδο.

Τα δάκρυα της μητέρας που δεν πιστεύει ότι το μωρό της πέθανε στη γέννα

Όταν πλησίασε είδε έντρομη ένα βρέφος με τον ομφάλιο λώρο. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία όπως και ασθενοφόρο. Δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο κοριτσάκι. Μετά ακολούθησε άλλο ένα ασθενοφόρο με γιατρό. Το μετέφεραν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.

Στη συνέχεια, άνδρες της αστυνομίας πήγαν στο σπίτι της 25χρονης .Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν γιατί το έκανε, η νεαρή μητέρα απάντησε ότι δε γνώριζε πως ήταν έγκυος και στον πανικό της προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Δεν γνώριζα ότι είμαι έγκυος. Μόλις γέννησα τα έχασα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πανικοβλήθηκα. 

H 25χρονη κοπέλα, που ζει μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό της, είναι σε κατάσταση σοκ και μοιάζει σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το μωρό γεννήθηκε 12:30 το μεσημέρι παρουσία του αδερφού και ενός φίλου τους ενώ η μητέρα της έλειπε από το σπίτι.  Ήταν στην εργασία της, εκτός Θεσσαλονίκης.

Οι γείτονες, πάντως, δεν είχαν αντιλήφθηκαν την εγκυμοσύνη του νεαρού κοριτσιού, ενώ κάνουν λόγο για μια κοπέλα πολύ ήσυχη, η οποία δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές. 

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star


.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top