Αίγιο: Θετικό το αλκοτέστ στον 28χρονο- 1,71 η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του

Νέα στοιχεία για το δυστύχημα αποκαλύπτει το Star

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star γ

Nέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία στο Αίγιο. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκαλύπτει τι δείχνουν οι αιματολογικές εξετάσεις του 28χρονου οδηγού που θέρισε γιαγιά και εγγονάκι .

O 28χρονος πριν πιάσει το τιμόνι, πατήσει το γκάζι και σκοτώσει την ηλικιωμένη γυναίκα και το εγγονάκι της στο Αίγιο, είχε καταναλώσει αλκοόλ. 
 

Δυστύχημα Αιγίου: Είχε κάνει 4 εξωσωματικές πριν αποκτήσει το άτυχο μωρό

Σύμφωνα με  πληροφορίες του κεντρικού δελτίου του Star η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του οδηγού  φέρεται να είναι 1,71 με το όριο να είναι  0,5. Δηλαδή περίπου 3 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο.

Το 1,70 αντιστοιχεί σε τρία ποτά υψηλά σε περιεκτικότητα αλκοόλ

Eιδικοί εξηγούν στο Star, αν η ποσότητα αυτή είναι ικανή να σε κάνει να χάσεις τα αντανακλαστικά σου 

«Στο 1, 70 το άτομο σημαίνει ότι ουσιαστικά έχει ασυγχρονισμό κινήσεων , μείωση αντανακλαστικών , μείωση της οδηγικής ικανότητας. Με αυτή τη τιμή μιλάμε για μια κατάσταση μέθης. Το να φτάσει ένα άτομο σε αυτό το ποσοστό, αρκεί να έχει πιει κάτι παραπάνω από 3 ποτά ουίσκι ή ένα ποτό αντίστοιχο όπως για παράδειγμα η βότκα, δηλαδή ένα ποτό το οποίο έχει αρκετή περιεκτικότητα σε αλκοόλ» εξηγεί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Δρ.Γρηγόρης Λέων.

Αποκάλυψη Star: «Με 100 χλμ έπεσε ο 28χρονος πάνω σε γιαγιά και εγγονάκι»

Ο 28χρονος μετά το τραγικό συμβάν τράπηκε σε φυγή, ωστόσο εντοπίστηκε λίγο αργότερα σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον τόπο του συμβάντος. Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, πάντως, δεν εγκατέλειψε τα θύματα του, αλλά έφυγε από τον τόπο της τραγωδίας με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Οι δικηγόροι του, που έχουν καλέσει τους συγγενείς των θυμάτων σε συζητήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό, αναφέρουν ότι ο 28χρονος νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Αίγιο: Με βαριά κατάθλιψη και εκτός θητείας για έξι μήνες ο 28χρονος

Όπως έκαναν οι ίδιοι γνωστό, το Πολεμικό Ναυτικό, στέλεχος του οποίου είναι ο 28χρονος, διέκοψε την θητεία του για διάστημα έξι μηνών.

Σοκαριστικό το πόρισμα του ιατροδικαστή για γιαγιά και εγγονό

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή Πατρών, το οποίο έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου, ο θάνατος της 67χρονης γυναίκας και του μόλις ενός έτους εγγονού της ήταν ακαριαίος. Ο μικρός Γιαννάκης έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Αίγιο: Σοκαριστικό το πόρισμα του ιατροδικαστή για γιαγιά και εγγονό

Η γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας και έφερε κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα. Χτυπήματα που δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία έπεσε το αυτοκίνητο πάνω τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top