Αίγιο: Σοκαριστικό το πόρισμα του ιατροδικαστή για γιαγιά και εγγονό

Το Star έφερε στη δημοσιότητα το σοκαριστικό πόρισμα

Σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική εξέταση γιαγιάς και βρέφους που βρήκαν τραγικό θάνατο στο Αίγιο όταν παρασύρθηκαν από τον 28χρονο οδηγό. 

Αίγιο: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της γιαγιάς και του ενός έτους εγγονού της

 

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή Πατρών, το οποίο έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου, ο θάνατος της 67χρονης γυναίκας και του μόλις ενός έτους εγγονού της ήταν ακαριαίος. Ο μικρός Γιαννάκης έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Η γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας και έφερε κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα. Χτυπήματα που δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία έπεσε το αυτοκίνητο πάνω τους. 

Δυστύχημα Αίγιο: Ο 28χρονος είχε εμπλακεί και σε τροχαίο με αστυνομικούς

Κούγιας: «Ο οδηγός κρίθηκε αθώος για το τροχαίο με τους αστυνομικούς»

Για αντίσταση κατά της αρχής κατηγορήθηκε πριν από τρία χρονια ο 28χρονος οδηγός όταν ενεπλάκη σε τροχαίο με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Οδηγούσε μηχανή στην οποία επέβαινε ένα ακόμη άτομο  και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν σταμάτησε σε έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια στροφή οι αστυνομικοί έπεσαν από τις μηχανές και τραυματίστηκαν. Ο νεαρός δικάστηκε και κρίθηκε αθώος. 

«Ο εντολέας μας έχει λευκό ποινικό μητρώο. Πράγματι υπήρχε στο παρελθόν ένα ατύχημα με αστυνομικούς και ασκώντας την αστυνομική τους ιδιότητα παρουσίασαν τα γεγονότα όπως αυτοί νόμιζαν. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται αυτές οι διαρροές. Οι άνθρωποι είναι αγανακτισμένοι με τα πρωτοσέλιδα με ψευδείς ειδήσεις» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας. 

Προτείνουν εξωδικαστικό συμβιβασμό στην οικογένεια των θυμάτων 

Ο νεαρός οδηγός παραμένει υπό ψυχιατρική παρακολούθηση. Οι συνήγοροι του επανέλαβαν σήμερα την πρόταση τους για εξωδικαστικό συμβιβασμό με την οικογένεια των θυμάτων.

Η δικογραφία μόλις ολοκληρωθεί από την Τροχαία Πατρών θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου. Οι αστυνομικοί έχουν ορίσει και πραγματογνώμονα που εξετάζει το όχημα για τις συνθήκες της τραγωδίας.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top