Δυστύχημα Αιγίου: Είχε κάνει 4 εξωσωματικές πριν αποκτήσει το άτυχο μωρό

Δύο άτομα γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια πριν και μετά το τροχαίο

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο για το τραγικό δυστύχημα στο Αίγιο, όπου 28χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 67χρονη γυναίκα και το ενός έτους εγγονάκι της. 

Η μάνα του μικρού Γιαννάκη, που τον έχασε τόσο άδικα, είχε κάνει τέσσερις εξωσωματικές μέχρι να τον αποκτήσει, όπως αποκαλύπτει η Real News.

Αίγιο: Συγκλονίζουν οι γονείς του άτυχου μωρού- «Το πήρα αγκαλιά...»

Αίγιο: «Ζητώ συγγνώμη. Έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου»

Την ίδια ώρα, μάρτυρες αναφέρουν στην εφημερίδα «Real News» ότι άλλα δύο άτομα γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια, εκείνη τη μέρα. Μία 12χρονη αλλά και η οδηγός ενός δίκυκλου. 

Αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα, λίγο έλειψε να τραυματιστεί ένα κοριτσάκι 12 χρόνων που περπατούσε στη γειτονιά του, εκείνη την ώρα. Η 12χρονη επέστρεφε από τη θάλασσα όταν σε ένα από τα στενά του Λόγγου, είδε να κατεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα -άνω των 50χλμ- το αυτοκίνητο του 28χρονου. Το κορίτσι πρόλαβε και κόλλησε σε κάτι συρματοπλέγματα, σε ένα οικόπεδο της περιοχής και απέφυγε το αυτοκίνητο.

Πριν προκαλέσει το δυστύχημα καθώς επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από κέντρο της Παναγοπούλας όπου διασκέδαζε με τη φίλη του, ο 28χρονος παραλίγο, σύμφωνα με καταγγελίες, να παρασύρει μια γυναίκα με μηχανάκι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top