Αίγιο: Συγκλονίζουν οι γονείς του άτυχου μωρού- «Το πήρα αγκαλιά...»

Ζητούν να πάει φυλακή ο 28χρονος που παρέσυρε γιαγιά και εγγόνι

Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας, ο οποίος μέσα σε μία στιγμή έχασε την 67χρονη μητέρα του και το μόλις ενός έτους μωρό του στο Αίγιο, όταν ένας 28χρονος οδηγός, που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος σημαιοφόρος στο Πολεμικό Ναυτικό, τους παρέσυρε και τους σκότωσε.

Αίγιο:Αφέθηκε ελεύθερος ο 28χρονος οδηγός που εγκατέλειψε γιαγιά και εγγόνι

Τραγωδία στο Αίγιο – Ι.Χ. παρέσυρε και σκότωσε τη γιαγιά και εγγονάκι!

Οι λέξεις βγαίνουν με δυσκολία. 

«Άνοιξε το κεφαλάκι του. Το πήρα αγκαλιά και το φίλησα. Και η μανούλα μου. Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν, γιατί θα κάνω κακό και ας πάω φυλακή, δεν με νοιάζει. Πήγε και ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, ήταν μεθυσμένος» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια. 

Η μητέρα του βρέφους ζητά την παραδειγματική τιμωρία του 20χρονου οδηγού. 

Ήταν μεθυσμένος. Να τον κλείσουν φυλακή ισόβια. Το παιδί μου και η πεθερά μου…!

Όλοι λυγίζουν μπροστά στην τραγωδία. Συγγενείς, φίλοι, γείτονες, δακρύζουν στην τραγική είδηση. 

Κάμερα ασφαλείας κατέγραφε το ασημί αυτοκίνητο που λίγο μετά τις εφτά το απόγευμα της Κυριακής παρέρυρε τη γιαγιά και το εγγόνι της. Το τραγικό δυστύχημα έγινε στην παλαιά εθνική οδό Πατρών- Αιγίου κοντά στο χωριό Καμάρες.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το ασημί αυτοκίνητο που παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι

Ο 28χρόνος ασυνείδητος οδηγός μπήκε στο αυτοκίνητο του και σύμφωνα με μαρτυρίες προσπάθησε να διαφύγει από τη θάλασσα.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στην παραλία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πολύ εριστικός απέναντι τους και δεν συνεργαζόταν καθόλου.

Τελικά αργά το βράδυ αφέθηκε ελεύθερος, με απόφαση του Εισαγγελέα Ναυτοδικείου Πειραιά. Απόφαση που προκαλεί εντύπωση, καθώς δε συνηθίζεται όταν υπάρχουν θύματα τροχαίου με εγκατάλειψη. 

Πώς έγινε το δυστύχημα

Ο οδηγός, ερχόμενος από το Λαμπίρι με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να παρασύρει γιαγιά και μωρό που είχαν βγει για την απογευματινή τους βόλτα. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Το μωράκι δε, είχε βαπτιστεί μόλις πριν από λίγες μέρες. 

Ο 28χρονος οδηγός με καταγωγή από τον Λόγγο, ο οποίος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό, όχι μόνο παρέσυρε και εγκατέλειψε τα θύματά του αλλά προσπάθησε να διαφύγει, πέφτοντας στη θάλασσα. Τελικά δεν κατάφερε να ξεφύγει της σύλληψής του, αφού συνελήφθη λίγο αργότερα στον Λόγγο, από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιάλειας. 

Ο 28χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της διπλής ανθρωποκτονίας από αμέλεια και εγκατάλειψης τροχαίου ατυχήματος.

Φάνηκε ότι δεν ήταν νηφάλιος

Σύμφωνα με πληροφορίες  του star.gr, ο 28χρονος προέβαλε αντίσταση τη στιγμή της σύλληψής του και φάνηκε ότι δεν ήταν νηφάλιος. Έχει ληφθεί δείγμα αίματος και ούρων για περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top