Δολοφονία Περιστέρι: Ο δράστης έσπασε το πιστόλι στο κεφάλι του 25χρονου

Τον χτύπησε 15 φορές ενώ τον είχε ήδη πυροβολήσει τρεις

Σοκαριστικές είναι οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία στο καφέ-μπαρ στο Περιστέρι.

Ο δράστης της εν ψυχρώ εκτέλεσης αφού πυροβόλησε τρεις φορές τον 25χρονο Τούρκο κουρδικής καταγωγής, στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπά με το όπλο στο κεφάλι.

Περιστέρι: Vιdeo-ντοκουμέντο πριν και μετά την δολοφονία στο καφέ-μπαρ

Δολοφονία στο Περιστέρι: Τον χτυπούσε με μανία αφού τον πυροβόλησε!

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ο δολοφόνος του νεαρού άνδρα τον χτύπησε τουλάχιστον 15 φορές στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου.

Αυτή την περιγραφή κάνουν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής βάσει των βίντεο που έχουν στην κατοχή τους.

Το πιστόλι που έπαθε εμπλοκή, έσπασε από τη δύναμη των χτυπημάτων και έπεσε ο γεμιστήρας. Και όλα αυτά ενώ είχε πυροβολήσει τρεις φορές το θύμα που ήταν αιμόφυρτο.

Λόγω του μένους του δράστη της δολοφονίας, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχαν οικονομικά ή προσωπικά κίνητρα που μπορεί να φτάνουν ακόμα και μέχρι και την εκδίκηση για θάνατο οικείου του προσώπου.

Δολοφονία Περιστέρι: Η στιγμή που ο ηθοποιός αντικρίζει τις εικόνες σοκ

Εν ψυχρώ δολοφονία Περιστέρι: Παντρεμένο το θύμα - Είχε συλληφθεί το 2018

Είναι αυτός ο δράστης της δολοφονίας;

Στο video ντοκουμέντο που παρουσίασε χθες αποκλειστικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ένας άνδρας που φορά μπλε μπλούζα και δείχνει αρκετά γυμνασμένος, φαίνεται να κατεβαίνει την Περικλέους λίγα λεπτά πριν το φονικό. Κινείται στα στενά γύρω από το καφέ του ηθοποιού. Αυτό είναι ένα από τα υλικά που εξετάζεται καρέ -καρε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο δολοφόνος διέφυγε πεζός από το σημείο. Κατευθύνθηκε στην οδό Κηπουπόλεως, όπου ερευνάται αν τον περίμενε συνεργός του. Στον συγκεκριμένο δρόμο, μόλις λίγα λεπτά μετά το έγκλημα, μία μηχανή με δύο επιβαίνοντες, περνάει με μεγάλη ταχύτητα και χάνεται στα στενά.

Τι είπε η σύζυγος του θύματος

Ο 25χρονος είχε έρθει στη χώρα μας παρανόμως τον Φεβρουάριο του 2018. Δεν είχε ποινικό παρελθόν. Έμενε κοντά στο καφέ-μπαρ του γνωστού ηθοποιού. Το κινητό του βρίσκεται στα χέρια των αρχών μήπως και «προδώσει» περίεργες επαφές ή ανοιχτούς λογαριασμούς. Η σύζυγός του κλήθηκε από τις αρχές και φέρεται να είπε:

Στην Τουρκία δεν είχαμε διαφωνίες με κανέναν. Δεν αναγνωρίζω ούτε τον άνθρωπο που κάθεται με τον σύζυγό μου ούτε τον δράστη. Ηρθαμε στην Ελλάδα πριν ενάμιση χρόνο. Δεν δουλεύαμε. Μας έστελναν λεφτά οι γονείς μας.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top