Εν ψυχρώ δολοφονία Περιστέρι: Παντρεμένο το θύμα - Είχε συλληφθεί το 2018

Οι αρχές είναι κοντά στην αποκάλυψη της ταυτότητας του «φίλου» του θύματος

Δείτε το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR από το σημείο

Μία νέα πτυχή στην υπόθεση της ταυτότητας του 25χρονου Τούρκου κουρδικής καταγωγής, ο οποίος εκτελέστηκε στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Δολοφονία στο Περιστέρι: Τον χτυπούσε με μανία αφού τον πυροβόλησε!

Video ντοκουμέντο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία στο καφέ-μπαρ του Παπαγιάννη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο του OPEN, το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Περιστέρι, είχε συλληφθεί από την αστυνομία το 2018 για παράνομη είσοδο στη χώρα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε γίνει έρευνα σε βάρος του με σκοπό να διαπιστωθεί εάν είχε οποιαδήποτε σχέση με παράνομα κυκλώματα διακίνησης παράτυπων μεταναστών. Ωστόσο από την έρευνα δεν προέκυψε κάτι εις βάρος του.

Ήταν παντρεμένος- Τι κατέθεσε η σύζυγός του

Η αστυνομία εστιάζει στην κατάθεση της συζύγου του θύματος. Είχαν παντρευτεί το 2018, λίγο καιρό αφότου ο 25χρονος Τούρκος ήρθε στην Ελλάδα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να μάθουν με ποιον είχε ραντεβού το θύμα. Η ίδια ισχυρίζεται πως δεν ξέρει το πρόσωπο με το οποίο είχε ραντεβού ο άνδρας της, καθώς και ότι δεν ήξερε πού θα πήγαινε. Η γυναίκα του 25χρονου δε θέλει να αποκαλύψει εάν είχε δεχτεί απειλητικά μηνύματα στο παρελθόν.

Οι έρευνες εστιάζονται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης στο πρόσωπο κλειδί, τον άνδρα με τον οποίο καθόταν στην καφετέρια το θύμα κι έπιναν μαζί τον καφέ τους. 

Δεν αποκλείεται να επρόκειτο για ένα στημένο ραντεβού θανάτου. Οι αρχές πάντως φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην αποκάλυψη της ταυτότητας του «φίλου» του θύματος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top