Δολοφονία Περιστέρι: Η στιγμή που ο ηθοποιός αντικρίζει τις εικόνες σοκ

Μαφιόζικη εκτέλεση στο μαγαζί του ηθοποιού

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Περιστέρι μετά την εν ψυχρώ δολοφονία που έγινε μέσα στο καφέ-μπαρ που διατηρεί στην περιοχή ο Μάνος Παπαγιάννης.

Η στιγμή που ο ηθοποιός αντικρίζει τις εικόνες σοκ / φώτο από Πρώτο Θέμα

Όπως θα δείτε και στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o δημοφιλής ηθοποιός φτάνει στην καφετέρια λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκτέλεση. Δεν μπορεί να πιστέψει το φονικό που έχει εκτυλιχθεί μέσα στο μαγαζί του.

Δολοφονία στο Περιστέρι: Τον χτυπούσε με μανία αφού τον πυροβόλησε!

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη, προσπαθούν να συνέλθουν από το αρχικό σοκ.

Πίσω από το φονικό, οι αρχές βλέπουν προσωπικές διαφορές. Έχουν περισυλλέξει από τον τόπο του εγκλήματος 3 κάλυκες 9 χιλιοστών και μια γεμιστήρα που έπεσε από τον εκτελεστή, ενώ σαρώνουν όλες τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να φθάσουν στην ταυτότητα και τη σύλληψη του δράστη ο οποίος δεν είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του.

Πώς έγινε η εν ψυχρώ δολοφονία – «Πάρτα ρε π****η»

Η ώρα ήταν 8 το απόγευμα της Τετάρτης. Το θύμα, ένας 25χρονος Τούρκος με κουρδική καταγωγή, έπινε τον καφέ του παρέα με έναν άλλον άνδρα στο καφέ-μπαρ που βρίσκεται στην Οδό Περικλέους στο Περιστέρι. Ο διάλογός τους ήταν έντονος. Κάποια στιγμή ο ένας άνδρας έφυγε και ο 25χρονος έμεινε μόνος του στο τραπέζι.

Δεν περνούν μερικά δευτερόλεπτα και στο σημείο φτάνει ο δράστης. Σταματά και πυροβολεί με μανία το θύμα. 

Στη συνέχεια ο δράστης ανοίγει μία πόρτα στην πίσω πλευρά του μαγαζιού και εισβάλλει στο κατάστημα που ήταν γεμάτο κόσμο.

Πλησιάζει το 25χρονο θύμα το οποίο βρίσκεται αιμόφυρτο πάνω στο τραπέζι. Ξεκινά να το χτυπά με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του φωνάζει:

Πάρτα ρε π****η!

Πανικόβλητος ο κόσμος άρχισε να τρέχει

Με το που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί επικράτησε χάος. Όλοι βγήκαν στους δρόμους, ενώ αυτοκίνητα που περνούσαν εκείνη την ώρα σταμάτησαν. Στο βίντεο ντοκουμέντο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, φαίνονται  τα δύο κορίτσια που καθόντουσαν δίπλα στο θύμα να τρέχουν πανικόβλητα. Γλίτωσαν από τύχη ...

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ στο σημείο έσπευσε το ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το θύμα στο Αττικό Νοσοκομείο. Ήταν όμως ήδη πολύ αργά.

Οι κάμερες «έχουν» τον δράστη

Κυνικός, ψύχραιμος και αποφασισμένος είναι οι χαρακτηρισμοί που αποδίδονται στον δράστη της άγριας δολοφονίας.

Η κάμερα ασφαλείας της καφετέριας του Μάνου Παπαγιάννη έχει καταγράψει καρέ-καρέ τις κινήσεις του. Το υλικό βρίσκεται στα χέρια έμπειρων ανδρών του Ανθρωποκτονιών. Ο δράστης φαίνεται να μην έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του την ώρα του φονικού.

Η καφετέρια από χθες το απόγευμα είναι κλειστή, ενώ οι αστυνομικοί μαζεύουν κάθε σημείο από τον χώρο που θα μπορούσε να βοηθήσει στη σύλληψή του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top