Δολοφονία στο Περιστέρι: Τον χτυπούσε με μανία αφού τον πυροβόλησε!

Τον εκτέλεσε μέσα στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη

Δείτε το ρεπορτάζ του Μεσημβρινού Δελτίου Ειδήσεων του STAR

Δύο εγκλήματα με διαφορά λίγων ωρών, χθες Τετάρτη 24/7, συγκλονίζουν τους κατοίκους του Περιστερίου. Το ένα μέσα σε σπίτι μεταξύ δύο συγκατοίκων και το δεύτερο σε καφετέρια ιδιοκτησίας του ζευγαριού ηθοποιών Μάνου Παπαγιάννη και Αγγελικής Δαλιάνη. 

Eν ψυχρώ δολοφονία σε καφέ-μπαρ γνωστών ηθοποιών στο Περιστέρι

Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι: Έπνιξε τον συγκάτοικό του με σακούλα

Ήταν γύρω στις 8 το βράδυ όταν στη φιλήσυχη περιοχή, στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί μέσα από καφετέρια. Ένας άνδρας πέφτει αιμόφυρτος με τρεις σφαίρες, στο κεφάλι και την πλάτη, μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων. Λίγο αργότερα, καταλήγει στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου μεταφέρθηκε. 

Ο κόσμος τρομοκρατείται. Αμέσως, η περιοχή αποκλείεται από τις δυνάμεις της αστυνομίας. Η καφετέρια, ιδιοκτησίας του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη, βρίσκεται σε γειτονιά, όπου απέναντι υπάρχουν καταστήματα, εστιατόρια και πλατεία που παίζουν παιδιά. 

Η καφετέρια "Αμελί" όπου έγινε εν ψυχρώ η δολοφονία/ φώτο star.gr Μιχάλης Λαγάνης

Τον χτυπούσε με μανία στο κεφάλι με το όπλο αφού τον είχε πυροβολήσει

Οι μαρτυρίες λένε ότι ο δράστης είχε τέτοιο μένος που μετά τους τρεις πυροβολισμούς, μπήκε μέσα στην καφετέρια και χτυπούσε με μανία το θύμα στο κεφάλι με το όπλο. Τότε ήταν που του έπεσε και ο γεμιστήρας, σημαντικό στοιχείο στα χέρια της της αστυνομίας.

Δείτε στο βίντεο μαρτυρία κατοίκου στον δημοσιογράφο του star.gr Mιχάλη Λαγάνη

25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής το θύμα

Το θύμα είναι 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής. Ήταν θέμα χρόνου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του.  Το κίνητρο του δράστη είχε προσωπικό αίτιο, είτε για κάποια παράνομη συναλλαγή με το θύμα, είτε για προσωπικές διαφορές. 

Το DNA από το γεμιστήρα του όπλου και οι εικόνες του δράστη από το οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές, πιστεύουν πως θα τους βοηθήσει να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. 

Το σημείο όπου πυροβολήθηκε εν ψυχρώ το θύμα/ φώτο star.gr Μιχάλης Λαγάνης

Μαρτυρίες: Το θύμα μιλούσε με άλλον άνδρα, ο οποίος έφυγε- Λίγο μετά εμφανίστηκε ένας τρίτος άνδρας, ο δράστης

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του δημοσιογράφου του star.gr, Μιχάλη Λαγάνη, το θύμα δε συνομιλούσε με τον δράστη, αλλά με κάποιον άλλον. Κάποιες καταθέσεις μαρτύρων υπαλλήλων του καταστήματος είπαν ότι άκουσαν το θύμα να λέει στο άλλον «ηρέμησε ρε». 

Μετά από λίγο, ο συνομιλητής του έφυγε και ελάχιστα λεπτά αργότερα, ένας τρίτος άνδρας, ο εκτελεστής έφθασε έξω από το κατάστημα και πλησιάζοντας προς το ανοικτό παράθυρο πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές το θύμα, στοχεύοντας στο κεφάλι.

Κάμερα ασφαλείας στη γειτονιά έχει καταγράψει τον δράστη, ο οποίος δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αλλά και τον γεμιστήρα του όπλου, που του έπεσε πάνω στη βιασύνη του να φύγει. Τόσο ο δράστης όσο και το θύμα δε σχετίζονται, ενώ άγνωστος παραμένει ο ρόλος του άνδρα, ο οποίος συνομιλούμε με το θύμα κι επίσης αναζητείται. 

Η πατημασιά του εκτελεστή, ο οποίος μπήκε στην καφετέρια από την πλαϊνή τζαμαρία της καφετέριας

«Είδα το θύμα να ψυχορραγεί»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός κατοίκου της περιοχής, ο οποίος ήταν κοντά στο σημείο, τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας. Είδε το θύμα να ψυχορραγεί και περιγράφει τις εικόνες που αντίκρυσε όταν πλησίασε την καφετέρια.

«Ακούσαμε τρεις πυροβολισμούς, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν βεγγαλικά. Μετά μας είπαν ότι έπεσαν πυροβολισμοί και πήγαμε στο μαγαζί. Είδα έναν άντρα να κάθεται στην καρέκλα, είχε αίμα στο κεφάλι κι έκανε μια κίνηση… έδειχνε να είναι εν ζωή» είπε περίοικος που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας, ελάχιστα λεπτά αργότερα. 

Το κατάστημα σήμερα παραμένει κλειστό- Ήδη γίνονται εργασίες καθαρισμού/ φώτο star.gr Μιχάλης Λαγάνης

«Συγκλονισμένο το ζευγάρι ηθοποιών» λέει η δικηγόρος του

Σε επικοινωνία του star.gr με τη Γιάννα Παναγοπούλου, η δικηγόρος του ηθοποιού και ιδιοκτήτη του καφέ, Μάνου Παπαγιάννη, ανέφερε ότι το ζευγάρι είναι συντετριμμένο από το περιστατικό, αν και σήμερα, έχοντας περάσει αρκετές ώρες, αντιμετωπίζει την κατάσταση  με περισσότερη ψυχραιμία. Όπως μας είπε η δικηγόρος, το ζευγάρι δε σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης με τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Αγγελική Δαλιάνη

Ο ηθοποιός δεν ήταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, πρόσθεσε η δικηγόρος και υπογράμμισε ότι το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες, το υλικό των οποίων επεξεργάζεται η αστυνομία. 

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης, Σοφία Βάγκα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top