Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Τον σκότωσαν και τον έκαψαν

«Γνωρίζω πού είναι θαμμένος» υποστηρίζει μάρτυρας

Καταπέλτης ήταν την Τρίτη η εισαγγελέας κατά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, προτείνοντας να παραμείνουν ως έχουν οι ποινές που τους επιβλήθηκαν πρωτόδικα. Την ίδια ώρα, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο έγγραφο που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Σε αυτό αναφέρονται οι ισχυρισμοί μίας μάρτυρος, η οποία υποστηρίζει ότι γνωρίζει λεπτομέρειες για τη δολοφονία του νεαρού. 

«Ξέρω πού έχουν θάψει τον Μάριο»

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου, στο έγγραφο αυτό, η μάρτυρας, η οποίας ήταν συγκρατούμενη της συζύγου του εγκέφαλου της απαγωγής και της δολοφονίας, ισχυρίζεται ότι γνωρίζει πως τον σκότωσαν, τον έκαψαν και τον έθαψαν στην ευρύτερη περιοχή του Άνω Διακοπτού. 

«Ο Μάριος είναι ζωντανός στην Ολλανδία»

Ωστόσο η μάρτυρας υποστηρίζει πως δε γνωρίζει ποιοι ήταν οι συνεργοί του ζευγαριού, όπως επίσης και το ακριβές σημείο ταφής του Μάριου. 

Αποζημίωση μαμούθ ζητά η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου

Η ίδια μάρτυρας είχε επικοινωνήσει με την εκπομπή και με τη Ρούλα Κουσκουρή, στην οποία είχε αποκαλύψει πως η σύζυγος του εγκέφαλου, με την οποία έμεναν στο ίδιο κελί, της εκμυστηρεύτηκε πώς πλύθηκε το αυτοκίνητο, τη διαδρομή που ακολούθησαν και γιατί τελευταία στιγμή άλλαξαν την πρώτη διαδρομή και ακολούθησαν άλλο δρομολόγιο. 

Μάριος Παπαγεωργίου: Τον 73χρονο εγκέφαλο “δείχνουν” οι συγγενείς

Επανέλαβε ότι τον Μάριο τον σκότωσαν, τον έκαψαν και τον έθαψαν στο Διακοπτό, αλλά δε θέλει να δώσει περισσότερα στοιχεία, γιατί φοβάται για τη ζωή του δικού της παιδιού. 

Ξέσπασε σε λυγμούς η μάνα του Μάριου Παπαγεωργίου: «Δολοφόνε, αλήτη!»

Η ασφάλεια είναι ενήμερη για την μαρτυρία αυτή, όμως ελέγχεται η αξιοπιστία της μάρτυρος. 

Τα τρία λάθη των απαγωγέων του Μάριου

Παρ’ όλ’ αυτά, η εισαγγελέας στην αγόρευσή της τόνισε πως ο εγκέφαλος, μαζί με συνεργούς του, από τον συγγενικό του κύκλο, δολοφόνησαν τον Μάριο και εξαφάνισαν το πτώμα του. Χαρακτήρισε τον… «οικογενειακό φίλο» που σχεδίασε την απαγωγή πανέξυπνο, μεθοδικό, εγκληματική προσωπικότητα και παθολογικό ψεύτη. 

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου: Έκαψαν το πτώμα του!

Αναφέρθηκε επίσης σε τρία λάθη, στα οποία υπέπεσαν οι απαγωγείς, που πρόδωσε την ταυτότητά τους. Το πρώτο λάθος ήταν ότι ο εγκέφαλος στο πρώτο τηλεφώνημα που έκανε στη μητέρα του Μάριου αναφέρθηκε στην βαθιά πίστη του νεαρού και στο τάμα που είχε κάνει, κάτι που γνώριζαν ελάχιστοι από τον στενό του κύκλο. Το δεύτερο λάθος ήταν ότι ζήτησαν ένα ακριβές ποσό, 600.000 ευρώ, ως λύτρα, καθώς η μητέρα του Μάριου είχε εκμυστηρευτεί στον εγκέφαλο ότι έχει στην άκρη 450.000 ευρώ, η αδελφή της έχει άλλες 120.000 και φύλαγε στο σπίτι ένα ακόμα ποσό της τάξης των 12.000 ευρώ.  

Κατέρρευσε στο δικαστήριο η μάνα του Μάριου Παπαγεωργίου: «Θέλω να μου βρείτε τα κοκαλάκια του παιδιού μου!»

Τέλος, το τρίτο λάθος ήταν πως πίστευε ότι η κυρία Βαρβάρα Θεοδωράκη, η μητέρα του Μάριου, θα τα παρατούσε κάποια στιγμή και δε θα αναζητούσε το παιδί της, όμως έπεσε πάνω στη μάνα που είχε γίνει ατσάλι για να βρει το μονάκριβο γιο της. 

Η ίδια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής επανέλαβε για μια ακόμα φορά πως θέλει να μάθει την αλήθεια και να της πουν πού είναι θαμμένος ο Μάριος, ώστε να μπορεί να τον κλάψει και να πενθήσει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top