Νέες διαστάσεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου: Έκαψαν το πτώμα του!

Τι είπε Καναδός ερευνητής στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Όπως αποκάλυψε Καναδός ερευνητής στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής, η σορός του άτυχου νέου κάηκε από τους αδίστακτους δολοφόνους του.

Ο ερευνητής κατάφερε να εντοπίσει τα σημεία στα οποία κινήθηκαν, από την απαγωγή και τη δολοφονία, μέχρι και την καύση του πτώματος. Eξέτασε όλα τα στοιχεία, μίλησε με τα μέλη της πρώτης ασύλληπτης ομάδας και ακολούθησε τα ίχνη από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας.

«Βλέπουμε από τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο ερευνητής, τον ηγετικό ρόλο του εγκέφαλου που οργάνωσε την απαγωγή, δολοφονία και την κάυση του παιδιού. Η καύση του πτώματος προκύπτει από τις ηχογραφημένες συνομιλίες αλλά και από μαρτυρία. Ο ερευνητής κατάφερε ακόμα να εντοπίσει έναν αδύναμο κρίκο, ένα μέλος της πρώτης ομάδας, που αποχώρησε από την αρχή. Στην δίκη σε δεύτερο βαθμό τον Σεπτέμβριο, θα υπάρχουν εξελίξεις και ανατροπές. Ίσως κάποιοι που θεωρού ότι θα έρθουν ως μάρτυρες, να βρεθούν κατηγορούμενοι. Ίσως κάποιοι άλλοι που θεωρούν ότι απαλλάχτηκαν να βρεθούν με βαρύτερες κατηγορίες. Η υπόθεση φτάνει στο τέλος της με τη θέληση της οικογένειας, της έρευνας της εκπομπής και βεβαίως με τη στάση της Ελληνικής Δικαιοσύνης που έκανε πολύ καλά τη δουλειά της» δήλωσε στην εκπομπή ο δικηγόρος της οικογένειας του δολοφονηθέντος, Νίκος Ρουσσόπουλος.

«Η μικρή φωτιά σήμερα, έγινε»

Σημείο-κλειδί ήταν ένα πάρκο στη Δάφνη Αττικής.

Ο τόπος αυτός χρησιμοποιήθηκε αρκετές φορές στις μεταξύ τους κωδικοποιημένες συνομιλίες όταν ήθελαν να αναφερθούν στον τρόπο που εξαφάνισαν το πτώμα του άτυχου νέου και συγκεκριμένα στην καύση του.

Σύμφωνα με τον Καναδό, το πάρκο αυτό αναφέρεται με χαρακτηριστικό τρόπο σε συνομιλία του εγκεφάλου με έναν από τους δολοφόνους, θέλοντας να μάθει «αν έγινε η δουλειά».

«Είσαι σίγουρος, ότι τελείωσε, ότι έληξε εντελώς;», ρώτησε ο εγκέφαλος. «Ναι, έληξε, τελείωσε. Ξέρεις το μικρό παρκάκι, που ονομάζεται …. Η μικρή φωτιά σήμερα, έγινε», του απάντησε.

Όπως εξήγησε ο Καναδός ερευνητής, «δεν υπήρχε φωτιά εδώ, μιλήσαμε με όλους τους περίοικους γύρω από το πάρκο. Δεν είχε ξεσπάσει φωτιά εδώ εκείνη την εποχή».

Η φωτιά, σύμφωνα με τον ίδιο, στο συγκεκριμένο πάρκο ήταν ο κωδικός ότι έκαψαν το πτώμα του Μάριου. «Τα κάρβουνα τα χρησιμοποίησαν για να κάψουν το πτώμα αλλά και για να περιορίσουν τη μυρωδιά μέσα στο αυτοκίνητο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Καναδός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top