Στο εδώλιο ξανά ο τραγουδιστής- δραπέτης για δήθεν τυχερό δελτίο Τζόκερ

Εξαπάτησε γνωστό δικηγόρο και κατέθεσε μήνυση εναντίον του

Ο τραγουδιστής -δραπέτης που επέστρεψε στις φυλακές Αλικαρνασσού μετά από 17 χρόνια έχει νέους μπελάδες με τη Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR κατηγορείται ότι εξαπάτησε γνωστό δικηγόρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας δελτίο Τζόκερ που δήθεν είχε κερδίσει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το δήθεν τυχερό δελτίο του Τζόκερ ο τραγουδιστής δραπέτης το εμφάνισε στον γνωστό δικηγόρο ζητώντας να τον εκπροσωπήσει στην είσπραξη των κερδών που ανέρχονταν σε ένα εκατομμύριο δραχμές, δηλαδή 3.000 ευρώ.

Με το πρόσχημα ότι ήταν ο υπερτυχερός της εβδομάδας έπεισε τον δικηγόρο να του δανείσει 300.000 δραχμές που ισοδυναμούν περίπου σε 1.000 ευρώ για να αγοράσει ρούχα. Τα δανεικά όμως ήταν αγύριστα.

Όσο για το δελτίο Τζόκερ, μόνο τυχερό δεν ήταν καθώς  οι αριθμοί που κέρδιζαν αντιστοιχούσαν σε άλλη  ημερομηνία.

«Ο εντολέας μου προσπαθεί να τακτοποιήσει κάθε εκκρεμότητα με την ποινική δικαιοσύνη. Περιμένει να τελειώσει με όλα αυτά τα δικαστήρια και να επιστρέψει στη ζωή του τη σύννομη πλέον, ακολουθώντας έναν δρόμο νόμιμο και σωστό» δήλωσε η δικηγόρος του, Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η νέα κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι απάτη κατά επάγγελμα και σε βαθμό κακουργήματος  μετά από τη μήνυση του γνωστού δικηγόρου. Και δεν είναι η μόνη. Έχει κατηγορίες για απάτες κατ΄ εξακολούθηση. Οι αρχές τον έψαχναν 17 ολόκληρα χρόνια γιατί μετά από μια άδεια δεν επέστρεψε και έκανε καριέρα ως τραγουδιστής και δημοσιογράφος.

Προσπάθησε μάλιστα δικαιολογήσει την απόδραση του, υποστηρίζοντας με λυγμούς ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στη φυλακή. 

«Ο βιασμός είναι έγκλημα, πολύ μεγάλο έγκλημα. Ο λόγος που έγινα δημοσιογράφος μετά από αυτό , μετά που δραπέτευσα ήταν αυτός. Πιστέψτε με. Μπήκα στη διαδικασία κι ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία για να μπορέσω να φτάσω στο σημείο όλοι αυτοί οι άνθρωποι να είναι πολύ κάτω. Το καταλάβατε; Αυτό...αυτό» είχε πει ο ίδιος στην εκπομπή «Μαζί σου».

ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ  ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 

Η μεταγωγή του τραγουδιστή από τις φυλακές Αλικαρνασσού  στο Εφετείο Αθηνών θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την τυχαία σύλληψή του στις αρχές του περασμένου Απριλίου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top