Εξάρχεια: Νέα επεισόδια μετά την επίθεση κουκουλοφόρων σε λιμενικούς

Συγκοινωνούντα δοχεία ναρκέμποροι και κουκουλοφόροι

Νέος γύρος επεισοδίων με μολότοφ, πέτρες και δακρυγόνα, σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην πολύπαθη περιοχή των Εξαρχείων. 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel 
 

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ «ΑΒΑΤΟ»

Την ίδια ώρα, η προχθεσινή αιματηρή συμπλοκή στα Εξάρχεια φέρνει με το χειρότερο τρόπο το πρόβλημα  όπου έμποροι ναρκωτικών  έχουν βρει καταφύγιο σε  μια περιοχή όπου η αστυνομία δεν μπαίνει.  Η ομολογία του αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων στον ΣΚΑΪ σοκάρει.

Μητσοτάκης για την επίθεση στα Εξάρχεια: Πρωτοφανής παρακμή

Εξάρχεια: Μαχαίρωσαν λιμενικό, χτύπησαν εισαγγελέα και έκλεψαν τα όπλα τους

«Που πας ρε καραμήτρο; Λιμενικοί μέσα στα Εξάρχεια. Που πας ρε Καραμήτρο; Εδώ δεν πάνε οι δικοί μας. Απαγορεύεται να πάνε στα Εξάρχεια από το κράτος. Είναι κράτος εν κράτει τα Εξάρχεια. Πλέον είναι κράτος. Χθες είδαμε ότι έχουν διμοιρίες, τάγματα».

Ορμητήριο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι τα υπό κατάληψη κτίρια. Σε αυτά που αποτελούν τις τέλειες κρυψώνες,   υπάρχουν  διακινητές  ναρκωτικών, αντιεξουσιαστές και μετανάστες.  Εκεί η αστυνομία σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Όπως αποκαλύπτει το STAR πριν από περίπου έξι μήνες ο δήμος Αθηναίων με έγγραφο ζήτησε από την αστυνομία  να επέμβει  στο σημείο που έγινε η  έφοδος των Λιμενικών  Θεμιστοκλέους και Ερεσού καθώς είχε διαπιστωθεί ότι γινόταν διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Γιατί  η αστυνομία δεν προχώρησε σε ενέργειες  μετά το έγγραφο του δήμου Αθηναίων ώστε να μην  φτάσουμε στην   προχθεσινή συμπλοκή και τον  τραυματισμός δυο Λιμενικών; Γνωρίζει την ύπαρξη των κτιρίων που βρίσκονται υπό κατάληψη και γίνεται διακίνηση ναρκωτικών;

Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθούν  ο Σύρος και η γυναίκα από το Μαρόκο που συνέλαβαν οι άνδρες του Λιμενικού στα Εξάρχεια στην έρευνα που έκαναν σε οίκημα υπό κατάληψη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top