Κέρκυρα: «Μπαμπά μου χτύπα με, αλλά εγώ σε αγαπάω»

Τα τελευταία λόγια της 28χρονης πριν πεθάνει – Πήδηξε από το παράθυρο να σω

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας της 29χρονης από την Κέρκυρα από τα χέρια του ίδιου του πατέρα της. 

Όπως έγινε γνωστό το άτυχο κορίτσι, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, πήγε στο σπίτι του πατέρα της με γλυκά στα χέρια για να μπορέσουν να τα βρουν και να φτιάξουν τη σχέση τους. 

Κέρκυρα: Με σιδερόβεργα σκότωσε την κόρη του

Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη. Η κουβέντα ήρθε στον σύντροφό της, Αφγανό στην καταγωγή, τον οποίο δεν ενέκρινε ο πατέρας και ζητούσε από την κόρη του επίμονα να διακόψει μαζί του τη σχέση αυτή. 

Ο καυγάς δεν άργησε να ξεκινήσει και τότε ο πατέρας πήρε τη σιδερόβεργα με την οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ανακάτευε τα κάρβουνα στο τζάκι και άρχισε να τη χτυπά με απίστευτο μένος και οργή. 

 «Μπαμπά μου χτύπα με, αλλά εγώ σε αγαπάω», φέρεται, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο παιδοκτόνος, να του φώναζε η 29χρονη, όση ώρα εκείνος έβγαζε πάνω στο κορμί της το απίστευτο μίσος του. 

Δολοφονία Κέρκυρα: Ομολόγησε ο πατέρας ότι σκότωσε την 29χρονη κόρη του

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι κατάφερε να γλιτώσει προς στιγμής από τα χέρια του, πήδηξε από το παράθυρο της πίσω αυλής, αλλά εκείνος την πρόλαβε και την αποτελείωσε. 

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία της ιατροδικαστού που ανέλαβε τη νεκροψία νεκροτομή, η οποία είπε ότι η 29χρονη πάλεψε για πολλή ώρα για τη ζωή της, αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει από τη δολοφονική μανία του πατέρα της. 

Ήταν βίαιος, ήθελε να την έχει κοντά του

Μετά την αποκάλυψη του στυγερού αυτού εγκλήματος ανοίγουν τα στόματα στην κοινωνία της Κέρκυρας με αρκετούς να λένε ότι ο παιδοκτόνος ήταν αρκετά βίαιος και χτυπούσε πολύ συχνά την κόρη του, όσο εκείνη ζούσε μαζί του. 

Έγκλημα στην Κέρκυρα: 29χρονη βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της

Το κορίτσι τον τελευταίο καιρό έμενε μόνο του, αλλά στήριζε τον πατέρα του τόσο οικονομικά, όσο και ηθικά. Άλλωστε ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε στον κόσμο, καθώς η μητέρα του, το είχε εγκαταλείψει εδώ και 15 χρόνια. 

Όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τον δράστη, δεν ήθελε η κόρη του να έχει σχέση με άνδρες, δεν την άφηνε να έχει φίλους και την καταπίεζε, ασκώντας της έναν ασφυκτικό έλεγχο.

Όταν εκείνη προσπάθησε να φτιάξει τη ζωή της και έκανε δεσμό με έναν Αφγανό, εκείνος τρελάθηκε και της ζητούσε να τον χωρίσει. 

Ο σύντροφός της ήταν εκείνος που ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνισή της, καθώς το βράδυ της Πρωτοχρονιάς δεν επέστρεψε στο σπίτι και την άλλη μέρα το πρωί δεν πήγε να ανοίξει την καφετέρια, στην οποία εργαζόταν. 

Ο ίδιος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας της συντρόφου του έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει τη ζωή από το σπλάχνο του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top