Κέρκυρα: Με σιδερόβεργα σκότωσε την κόρη του

Δεν ήθελε να έχει σχέση με κανέναν άνδρα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την 29χρονη, Αγγελική Πέτρου, η οποία δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. 

Όπως ομολόγησε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς είχαν έναν έντονο καυγά και τότε εκείνος πήρε μια σιδερόβεργα και την χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Κατόπιν τη μετέφερε σε διπλανό οικόπεδο από το σπίτι όπου διέμενε και την έθαψε για να μην την βρει κανείς. 

Δολοφονία Κέρκυρα:Ομολόγησε ο πατέρας της 29χρονης ότι σκότωσε την κόρη του

Είχε αρρωστημένη σχέση με την κόρη του, δεν ήθελε να φύγει από κοντά του

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα δεν έμενε μαζί με τον πατέρα της και οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές. 

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς πήγε να ευχηθεί στη νονά της που μένει στην ίδια περιοχή με τον πατέρα της. Εκείνος την είδε και ξεκίνησε ένας ακόμα καυγάς. Το βασικό πρόβλημα του πατέρα ήταν ότι δεν ήθελε η κόρη του να απομακρυνθεί από κοντά του. 

Η 28χρονη τον βοηθούσε οικονομικά, τον φρόντιζε και όταν έκανε σχέση με νεαρό Αφγανό που ζει πολλά χρόνια στην Κέρκυρα, ο πατέρας της άρχισε να της δημιουργεί προβλήματα, εκφράζοντάς της την αντίθεσή του στη σχέση αυτή. 

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι αυτός ο καταπιεστικός έλεγχος που ασκούσε πάνω της ο πατέρας της ήταν η κύρια αιτία αρκετών και έντονων καυγάδων. 

Σύντροφος 29χρονης: «Την χτυπούσε συνέχεια. Δεν την άφηνε να έχει φίλες»

Ο σύντροφος της 29χρονης είναι σε κατάσταση σοκ. Φίλος του που μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" αποκάλυψε ότι η άτυχη κοπέλα υπέφερε από τα χέρια του πατέρα της. 

"Την χτυπούσε, δεν την άφηνε να κάνει σχέση, δεν την άφηνε να έχει φίλες. Ήταν πολύ σκληρός άνθρωπος, τον είχα ικανό για όλα, αλλά βαθιά μέσα μου δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα σκότωνε το παιδί του", είπε ο φίλος του συντρόφου της 29χρονης. 

Ιατροδικαστής: «Η κοπέλα πάλεψε για τη ζωή της»

Η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση που μίλησε με τη ρεπόρτερ της εκπομπή  "Αλήθειες με τη Ζήνα", Ρούλα Κουσκουρή, είπε ότι τα χτυπήματα που δέχθηκε η 29χρονη ήταν πολλαπλά και η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για τη ζωή της. 

Πρόσθεσε ακόμα ότι τα χτυπήματα δείχνουν πάθος και μίσος από τον πατέρα για την ίδια του την κόρη. 

Η σχέση της με τον Αφγανό που τον εξόργισε

Ο παιδοκτόνος φέρεται να μην μπορούσε να δεχθεί τη σχέση της κόρης του με Αφγανό πρόσφυγα, ο οποίος ζει πολλά χρόνια στο νησί και έχει χάσει όλη του την οικογένεια στον πόλεμο του Αφγανιστάν.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι τον νεαρό τον στηρίζει μια οικογένεια της Κέρκυρας και πως ο ίδιος δουλεύει δυο και τρεις δουλειές και αγαπούσε και πρόσεχε πολύ την 29χρονη. 

Εκείνος ήταν μάλιστα που ανησύχησε όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι. Όταν μάλιστα κατάλαβε ότι δεν άνοιξε ούτε και την καφετέρια στην οποία δούλευε, τότε πήγε αμέσως και ανέφερε την εξαφάνισή της. 

Οι αστυνομικοί είχαν από την αρχή στον κύκλο των υπόπτων τον πατέρα της, καθώς είχαν πληροφορίες ότι οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές. 

Τελικά ο παιδοκτόνος «λύγισε», ομολόγησε ότι σκότωσε το ίδιο του το παιδί και υπέδειξε το σημείο, όπου και αργότερα βρήκαν την κοπέλα θαμμένη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top