Δολοφονία Κέρκυρα: Ομολόγησε ο πατέρας ότι σκότωσε την 29χρονη κόρη του

Δεν ενέκρινε τη σχέση της με αλλοδαπό

Το μέρος που βρέθηκε θαμμένη η κοπέλα
Το σημείο, όπου βρέθηκε θαμμένη η 29χρονη στην Κέρκυρα - φωτογραφία: Corfu TV News

Απροσδόκητη τροπή παίρνει η υπόθεση της 29χρονης κοπέλας, που βρέθηκε δολοφονημένη και θαμμένη λίγα μέτρα μακριά από την αυλή του σπιτιού της. Ο πατέρας της, ο οποίος από την αρχή είχε θεωρηθεί ύποπτος, ομολόγησε τελικά ότι σκότωσε την κόρη του, γιατί δεν ενέκρινε τον δεσμό της με αλλοδαπό. 

Γύρω στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης ο παιδοκτόνος «έσπασε» και ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του. 

Έγκλημα στην Κέρκυρα: 29χρονη βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της

Όπως είπε στους αστυνομικούς το βράδυ της Τρίτης, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, είχε έναν καυγά με την κόρη του, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει. Το θύμα έφερε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι από αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο. 

Η 29χρονη κοπέλα με καταγωγή από το Μπεράτ της Αλβανίας εργαζόταν τους τελευταίους μήνες σε μια κερκυραϊκή επιχείρηση. Στην Κέρκυρα είχε μόνο τον πατέρα της και τον φίλο της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ έχει καταγωγή από το Αφγανιστάν. 

Αυτό φέρεται να είναι και η αιτία του κακού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της νεαρής κοπέλας δεν ενέκρινε τον δεσμό. 

Την εξαφάνιση της 29χρονης δήλωσε την Τετάρτη ο σύντροφός της, όταν είδε ότι δεν επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι και δεν πήγε και στη δουλειά της την Τετάρτη. Ο ίδιος κατέθετε επί ώρες στην Ασφάλεια της Κέρκυρας και πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες κατάφεραν να ξετυλίξουν το κουβάρι της μυστηριώδους εξαφάνισης και να βρουν την κοπέλα θαμμένη κοντά στο σπίτι της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top