Ξεσπά η μητέρα του Μάριου: Να πουν πού πέταξαν τα κόκκαλα του παιδιού μου

Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του νεαρού

Τεταμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο Εφετείο Αθηνών την πρώτη μέρα της δίκης του Μάριου Παπαγεωργίου, με τη μητέρα του να ζητά την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων του. 

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου: Έκαψαν το πτώμα του!

Κατέρρευσε στο δικαστήριο η μάνα του Μάριου Παπαγεωργίου: «Θέλω να μου βρείτε τα κοκαλάκια του παιδιού μου!»

«Θέλω παραδειγματικά να τιμωρηθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου και όποιος άλλος εμπλέκεται στην υπόθεση. Να μου πουν πού έχουν πετάξει τα κόκκαλα του παιδιού μου», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Γιώτα Κηπουρού, η μητέρα του Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη. 

Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της κυρίας Βαρβάρας, όταν η υπεράσπιση άρχισε να της κάνει επίμονες ερωτήσεις για την ταυτότητα και το διαβατήριο του Μάριου, επιχειρώντας να ενισχύσουν τα όσα ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος ότι ο Μάριος είναι ζωντανός και βρίσκεται στο εξωτερικό. 

Aρνήθηκε τις κατηγορίες ο «εγκέφαλος» της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου - Κατέρρευσε η μητέρα του

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου από τον Καναδό ερευνητή

«Το παιδί μου αν ήταν ζωντανό θα ήταν δίπλα μου, θα είχε επικοινωνήσει μαζί μου. Είχαμε μια άψογη σχέση. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ζωντανός και να μη με έχει πάρει τηλέφωνο. Να μου πουν πού τον έχουν θάψει», είπε η μητέρα του στους δημοσιογράφους. 

Η ίδια περιέγραψε στο δικαστήριο τις δραματικές στιγμές όταν στις 10 Αυγούστου του 2012 έλαβε το πρώτο τηλεφώνημα από τους απαγωγείς του Μάριου για να τους δώσει, όπως είπαν, όχι λύτρα, αλλά τα χρεωστούμενα, καθώς επί δύο χρόνια, όπως της είπαν, προμήθευαν τον Μάριο με ναρκωτικά. 

Εκείνη τόνισε ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα του εγκέφαλου της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου, ο οποίος, με το επιχείρημα ότι έχει επαφές με ελληνικές και ξένες μυστικές υπηρεσίες, προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει σαν καλός φίλος, κατευθύνοντάς την για το τι πρέπει να κάνει. 

«Το παιδί μου το δολοφόνησε με τα ίδια του τα χέρια… Είχα δυο οχιές μέσα στο σπίτι μου και έσκαψαν το λάκκο του παιδιού μου. Φάγανε το παιδάκι μου, δολοφόνοι, αλήτες…», είπε και συνέχισε:

«Ήταν πράκτορας της CIA και είχε υψηλές γνωριμίες. Έδειχνε άνθρωπος με κύρος δεν φαινόταν φίδι… Μετά έμαθα ότι δεν είχε κάνει ποτέ φορολογική δήλωση και ζούσε από τις λαμογιές».

Ο κατηγορούμενος επιμένει ότι δεν έχει σκοτώσει τον Μάριο και αρνείται να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο για το πού βρίσκονται τα λείψανα του νεαρού, κάνοντας ακόμα μεγαλύτερο το μαρτύριο της μητέρας του. 

Η κυρία Βαρβάρα κατέθεσε ακόμα ότι οι κατηγορούμενοι σχεδίαζαν και τη δική της απαγωγή, την οποία απέτρεψαν οι αστυνομικοί.

Πρωτόδικα, ο 73χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια ενώ η σύζυγος του σε κάθειρξη 18ετών. Στους υπόλοιπους κατηγορούμενους το δικαστήριο επέβαλε ποινές κάθειρξης έως έξι ετών. Η δίκη διακόπηκε για τις 15 Οκτωβρίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top