Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου από τον Καναδό ερευνητή

Πεπεισμένος ότι υπήρξαν δύο ομάδες που ενεπλάκησαν στην απαγωγή και τη δολοφονία του

Την πεποίθηση ότι υπήρξαν δύο διαφορετικές ομάδες που συμμετείχαν στην απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου εξέφρασε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Καναδός ερευνητής που προσέλαβε η μητέρα του Μάριου, ελπίζοντας ότι θα βρει κάποια στιγμή ό,τι έχει απομείνει από το παιδί της για να το θάψει.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπήρξαν δύο ομάδες. Υπάρχει η ομάδα 1 και το έγκλημα 1. Τα μέλη της σχετίζονται με το έγκλημα που έγινε τον Αύγουστο. Η δεύτερη ομάδα έδρασε από τον Σεπτέμβριο και αφορούσε στην εγκληματική δράση κατά της μητέρας του Μάριου», είπε και εξήγησε γιατί τα μέλη της πρώτης ομάδας δεν έχουν συλληφθεί ακόμα.

«Μέχρι να ξεκινήσω εγώ την έρευνα δεν ήταν καν ύποπτοι. Είχαν διαφύγει τελείως. Από τότε που ξεκίνησα την έρευνα ανακάλυψα την ταυτότητά τους και ποιον ρόλο έπαιξε ο καθένας, ποιον ρόλο έπαιξαν όλοι μαζί και τι έγινε ακριβώς. Αυτή είναι μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα».

Ο Καναδός ερευνητής υποστηρίζει ότι ο Μάριος συναντήθηκε με τους δολοφόνους του στην εκκλησία για να αγοράσει ένα μηχάνημα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου, όχι για τη δουλειά του, αλλά για προσωπικούς λόγους, που δεν αποκάλυψε.

Όπως είπε πήγαν στην περιοχή που είχε προαποφασιστεί με κατεύθυνση έξω από την πόλη, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι ο Μάριος οδηγούσε και ο εγκέφαλος βρισκόταν μαζί του.  Ο εγκέφαλος είπε στον Μάριο να σταματήσουν σε ένα νοσοκομείο για να πάρει νερό γιατί το σχέδιό τους ήταν το αυτοκίνητο με την ομάδα 1 να φτάσουν πρώτοι στη σκηνή του εγκλήματος για να προετοιμαστούν.

Έφτασαν στη Νέα Πέραμο και ο Μάριος στάθηκε στην άκρη της BMW όπου ήταν ένας άνδρας με έναν χαρτοφύλακα. Ο ερευνητής υποστηρίζει ότι ο νεαρός γνώριζε όλους τους ανθρώπους που συνάντησε εκείνη τη νύχτα με τα στοιχεία τους.

Ο Μάριος κατάλαβε ότι δεν υπάρχει αυτό το μηχάνημα και τότε ξεκίνησε η απόπειρα απαγωγής. Οι απαγωγείς τον απείλησαν με όπλο και ήθελαν να του δώσουν ηρεμιστικά. Σύμφωνα πάντα με τον ερευνητή ο Μάριος προσπάθησε να ξεφύγει πηδώντας στα μπροστινά καθίσματα και τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητο τον δολοφόνησαν.

Μετά από αυτό ο Καναδός ερευνητής υποστηρίζει με βεβαιότητα ότι τον μετέφεραν σε μια ορεινή περιοχή στα Βίλλια, τον έβαλαν σε μια αποθήκη και τον κλείδωσαν. Τον άφησαν εκεί από το βράδυ που τον δολοφόνησαν μέχρι δέκα μέρες αργότερα που μετέφεραν το πτώμα του για δεύτερη φορά.

Κατέληξε τέλος λέγοντας ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και αισιοδοξεί ότι σύντομα η μητέρα του Μάριου θα μπορέσει να κηδέψει το παιδί της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top