Άγριος καυγάς στα Xανιά: Πελάτες μαχαίρωσαν μπάρμαν

Ο νεαρός τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Πρώτη δημοσίευση 16:04

Ένας νεαρός υπάλληλος μπαρ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο των Χανίων μετά από καυγά με δύο θαμώνες στο Ενετικό Λιμάνι, όταν ο ένας από τους δύο, τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Οι φερόμενοι δράστες,  ηλικίας 20 και 22 χρόνων και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Χανίων. Πήραν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους την ερχόμενη Παρασκευή.

Όπως θα δείτε και στο video ντοκουμέντο από το neakriti.gr, οι θαμώνες στα καταστήματα στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, παρακολουθούν τον καυγά στο μπαρ. 

Η παρέα απομακρύνεται, όμως οι δύο νεαροί είναι σε έξαλλη κατάσταση και παρά τις προσπάθειες των κοριτσιών να τους συγκρατήσουν, επιστρέφουν. 

Ο 29χρονος εργαζόμενος στο μπαρ και οι δύο θαμώνες, ηλικίας 20 και 22χρόνων, έρχονται στα χέρια, όπως φαίνεται στο video ντοκουμέντο.

Ο ένας από τους δύο νεαρούς τραυματίζει με μαχαίρι τον 29χρονο. Η παρέα αρχίζει να απομακρύνεται. Οι νεαροί φανερά εκνευρισμένοι, κινούνται και πάλι προς το μπαρ. 

Ο ένας πετάει μπουκάλια και ποτήρια προς το κατάστημα. Μία από τις κοπέλες σπρώχνει τον φίλο της για να φύγουν. Η παρέα αποχωρεί, ενώ ο νεαρός τραυματίας είναι αιμόφυρτος.

Όπως δήλωσε η Νίκη Μπαρδάτσου διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Χανίων, ο νεαρός «είχε έρθει σε κρίσιμη κατάσταση, γιατί είχε εκτεταμένο τραύμα στην κοιλιακή χώρα και είχε και πρόβλημα εσωτερικής αιμορραγίας».

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, αστυνομικοί και ασθενοφόρο έφτασαν στο σημείο. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, εντόπισαν την παρέα και συνέλαβαν τους δύο νεαρούς. Η αιματηρή συμπλοκή έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, για ασήμαντη αφορμή, σύμφωνα με την Αστυνομία. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top