Συνελήφθη και επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος

Μετά τον σάλο για την πρόωρη αποφυλάκισή του

Ο Αριστείδης Φλώρος

Στη φυλακή επιστρέφει ο Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόωρα μόλις 36 μήνες μετά την κράτησή του, για λόγους υγείας, ενώ εξέτιε ποινή 21 ετών κάθειρξης.

Ο κ. Φλώρος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής μετά την έφεση που ασκήθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου - και έγινε δεκτή - από το συμβούλιο Εφετών της Εύβοιας που συνεδρίασε επίσης με ταχύτητα- εξπρές, αργά το βράδυ.

Έφεση κατά του βουλεύματος με το οποίο αποφυλακίστηκε ο Φλώρος

Σύμφωνα με την παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαρ.Βουρλιώτη που ζήτησε την επανεξέταση της υπόθεσης σε ό,τι αφορά την πιστοποίηση του ποσοστού αναπηρίας πάνω από 67% που οδήγησαν τον Αριστείδη Φλώρο εκτός φυλακής, η πιστοποίηση της αναπηρίας του κ. Φλώρου δεν ήταν θεμελιωμένη και πειστική.

Πριν εκδοθεί το βούλευμα, αστυνομικοί προσήγαγαν τον κ. Φλώρο, από τη Βούλα που βρισκόταν.

Η αιτιολογία φέρεται να ήταν η διασφάλιση μη διαφυγής του, καθώς υπήρχαν πληροφορίες στην αστυνομία πως ενόψει της έκδοσης του βουλεύματος ηταν «ύποπτος φυγής». 

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η εξήγηση που δόθηκε στον ίδιο για την προσαγωγή του ήταν πως πρόκειται για εξακρίβωση στοιχείων, καθώς - τυπικά- δεν είχε, μέχρι εκείνη την ώρα, ανατραπεί το βούλευμα του Συμβουλίου Πρωτοδικών Χαλκίδας, με το οποίο διατάχθηκε η αποφυλάκισή του στα μέσα Αυγούστου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top