«Σήμερα με κλέβει, αύριο με σκοτώνει» - Οι φόβοι του καρδιολόγου από τη Σητεία

Η 39χρονη Βουλγάρα σύζυγός του φέρεται να του αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά

Δείτε στο video τι έλεγαν οι συγγενείς του καρδιολόγου στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" μετά την αποφυλάκιση της 39χρονης Βουλγάρας

 

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον καρδιολόγο από τη Σητεία.

Ο 62χρονος γιατρός στις 7 Οκτωβρίου του 2017 βρήκε τραγικό θάνατο σε ενέδρα θανάτου που είχε στηθεί στο 26ο χλμ. Ιεράπετρας Σητείας.

Δράστης της δολοφονίας είναι ένας 39χρονος Βούλγαρος, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 39χρονη Βουλγάρα σύζυγο του άτυχου καρδιολόγου.

Και στους δυο μετά το έγκλημα, ασκήθηκε ποινική δίωξη για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και φυσική αυτουργία. Ωστόσο η 39χρονη λίγο μετά αποφυλακίστηκε με το αιτιολογικό ότι είναι μητέρα ενός παιδιού νηπιακής ηλικίας και ότι οι αρχικές ενδείξεις ενοχής έχουν αποδυναμωθεί.

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει οργή στην οικογένεια του 62χρονου γιατρού, ενώ τα στοιχεία που καταθέτουν μάρτυρες της υπόθεσης έρχονται να ρίξουν κι άλλο «φως» στη σχέση του καρδιολόγου με την 39χρονη Βουλγάρα σύζυγό του.

ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ – «ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΛΕΒΕΙ, ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ»

 

Λίγο καιρό πριν βρει τραγικό θάνατο, ο καρδιολόγος φέρεται να είχε εκφράσει τους φόβους και τις υποψίες του σε έναν από τους επιστήθιους φίλους του.

Κληθείς να καταθέσει εκ νέου στον ανακριτή, ο φίλος του γιατρού έδωσε νέα στοιχεία για τη σχέση του καρδιολόγου με την Βουλγάρα την οποία ο 62χρονος είχε γνωρίσει όταν εργαζόταν στο ιατρείο του ως καθαρίστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σητεία: Εξελίξεις στην υπόθεση του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε

Δολοφονία καρδιολόγου στη Σητεία: Ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης η 38χρονη Βουλγάρα σύζυγός του

Στο STAR η μάνα της 38χρονης Βουλγάρας που κατηγορείται για τη δολοφονία του καρδιολόγου – Mεγαλώνει τον 5χρονο γιο τους

Μόνο στο Star η πεθερά του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε στη Σητεία: «Το παιδί πρέπει να μείνει μαζί μου»

Πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ η περιουσία του γιατρού που δολοφονήθηκε από τη σύζυγό του και τον εραστή της

Σύμφωνα λοιπόν με την κατάθεσή του, η 39χρονη φέρεται να αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά χιλιάδων ευρώ από τον καρδιολόγο, γεγονός που είχε κινήσει τις υποψίες του. Ο μάρτυρας μάλιστα κατέθεσε ότι η παραβατική αυτή συμπεριφορά της συζύγου συνεχιζόταν για καιρό και το θύμα του είχε εκφράσει την αγωνία του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα με κλέβει, αύριο με σκοτώνει».

Ανάλογα περιστατικά έχουν καταθέσει και δυο ακόμη φίλοι του καρδιολόγου περιγράφοντας στον ανακριτή και αυτοί με τη σειρά τους τα όσα βίωνε ο καρδιολόγος. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο 62χρονος γιατρός το τελευταίο χρονικό διάστημα πριν τη δολοφονία του φέρεται να είχε μπει στη διαδικασία επίλυσης των διαφορών με τη σύζυγό του από την οποία είχε ζητήσει να γίνει τεστ DNA ώστε να διαπιστωθεί αν ο 5χρονος γιος ήταν δικός του.

ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ

 

Σύμφωνα πάντα με μάρτυρες, κίνητρο δεν αποκλείεται να ήταν και η πολύ μεγάλη περιουσία (κινητή και ακίνητη) του γιατρού, η οποία ξεπερνούσε τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Μόνο στο ιατρείο του θύματος μετά τη δολοφονία του βρέθηκαν περίπου 120.000 ευρώ μέσα στο μηχάνημα για τον υπέρηχο και σε άλλο σημείο 30.000 δολάρια.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

 

Ήταν 09:00 το πρωί της 7ης Οκτωβρίου του 2017 όταν σημειώθηκε το άγριο έγκλημα με θύμα τον άτυχο καρδιολόγο.

Ο 62χρονος ταξίδευε με το αυτοκίνητό του από τη Σητεία στον Μακρύ Γυαλό όπου διατηρούσε επίσης ιδιωτικό ιατρείο.

Ο 37χρονος Βούλγαρος που γνώριζε καλά το δρομολόγιο που ακολουθούσε ο 62χρονος του την είχε στημένη με φονική ενέδρα και τον γάζωσε με σφαίρες κυνηγετικού όπλου την ώρα που περνούσε.

Το θύμα ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του, βγήκε έξω και τότε δέχτηκε τις χαριστικές βολές. Δυο κυνηγοί που άκουσαν τους πυροβολισμούς και είδαν το φονικό ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές που έφτασαν άμεσα στα ίχνη του 37χρονου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top