Σητεία: Εξελίξεις στην υπόθεση του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε

Ο γιατρός φέρεται να είχε ζητήσει από τη Βουλγάρα σύζυγό του τεστ DNA για τον 5χρονο γιο τους

Εξελίξεις αναμένονται στη υπόθεση του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε στη Σητεία από την καραμπίνα 37χρονου Βούλγαρου αστυνομικού.

Δυο μήνες μετά την αποφυλάκιση της Βουλγάρας συζύγου του γιατρού η οποία είχε κατηγορηθεί για άμεση συνέργεια στο άγριο φονικό, οι συγγενείς του καρδιολόγου διόρισαν νέα δικηγόρο στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δολοφονία καρδιολόγου στη Σητεία: Ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης η 38χρονη Βουλγάρα σύζυγός του

Στο STAR η μάνα της 38χρονης Βουλγάρας που κατηγορείται για τη δολοφονία του καρδιολόγου – Mεγαλώνει τον 5χρονο γιο τους

Μόνο στο Star η πεθερά του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε στη Σητεία: «Το παιδί πρέπει να μείνει μαζί μου»

Πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ η περιουσία του γιατρού που δολοφονήθηκε από τη σύζυγό του και τον εραστή της

Η κυρία Κική Πακιρτζίδου ταξίδεψε στη Σητεία και επισκέφτηκε τον τόπο του εγκλήματος ενώ μίλησε με μάρτυρες που γνωρίζουν πολλά και ζητούν να καταθέσουν όσο ακόμα διαρκεί η συμπληρωματική κατάθεση.

Ο γιατρός το τελευταίο χρονικό διάστημα πριν τη δολοφονία του φέρεται να είχε μπει σε μια διαδικασία επίλυσης των διαφορών με τη σύζυγό του. Οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές, ενώ φέρεται να της είχε ζητήσει να γίνει τεστ DNA.

Από τη μεριά της, τόσο η 38χρονη Βουλγάρα η οποία αποφυλακίστηκε για να είναι δίπλα στο παιδί της, όσο και η μητέρα της, δηλώνουν κατηγορηματικά ότι το παιδί είναι του 62χρονου καρδιολόγου.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η 38ΧΡΟΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ

 

Η 38χρονη Βουλγάρα σύζυγος του γιατρού που φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον 37χρονο αστυνομικό αρκετό καιρό πριν το έγκλημα και να τον γνώριζε από το σχολείο, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε:

«Η σχέση μας με τον άντρα μου ήταν αρμονική. Ήμασταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Τα προβλήματα νομίζω ότι ξεκίνησαν λίγο αργότερα μετά τη γέννηση του παιδιού».

«Με τον 37χρονο είχαμε κοντινή φιλική σχέση. Μου ζητούσε να χωρίσω από τον σύζυγό μου. Ο άνδρας μου την ημέρα της δολοφονίας είχε τα γενέθλιά του. Έφυγε (από το σπίτι) και έστειλα μήνυμα στον 37χρονο ότι έφυγε και να με πάρει αργότερα τηλέφωνο. Αυτό ήταν όλο το μήνυμα. Για να βρεθούμε αργότερα. Είχε έρθει στο νησί για να με δει. Το γνώριζα ότι είχε έρθει από την προηγούμενη ημέρα».

Αναφερόμενη στην αποποίηση της μεγάλης κληρονομιάς του συζύγου της, δήλωσε:

«Δεν ξέρω πόσο μεγάλη ήταν η περιουσία του συζύγου μου. Δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ για την περιουσία του ούτε τον παντρεύτηκα για τα χρήματα. Προχώρησα στην αποποίηση της κληρονομιάς του γιατί η κληρονομιά αυτή είναι του παιδιού μου. Όλα είναι για το παιδί μας. Ποτέ δεν αμφισβήτησε ότι το παιδί ήταν δικό του».

Μάλιστα δεν κρύβει πως «αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα απομάκρυνα τον 37χρονο αν καταλάβαινα ότι θα μπορούσε να βλάψει τον άνδρα μου, ή θα ενημέρωνα τις Αρχές».

ΞΕΣΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ

 

Στον Μακρύ Γυαλό, εκεί όπου δολοφονήθηκε ο καρδιολόγος, υπάρχει ένα εκκλησάκι στη μνήμη του. Το έχτισαν συγγενείς και φίλοι για να μην τον ξεχάσουν ποτέ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Δημήτρης Γρίβας, επιστήθιος φίλος του γιατρού, αποκάλυψε πως λίγο καιρό πριν τη δολοφονία του, του είχε εκμυστηρευτεί πως φοβόταν για τη ζωή του.

Τέλος, ο γαμπρός του 62χρονο γιατρού, δεν κρύβει πως «το τελευταίο διάστημα είχαμε κόψει κάθε επαφή κάθε σχέση εξαιτίας της επιλογής που είχε κάνει με το συγκεκριμένο άτομο (σ.σ: τη Βουλγάρα). Διαισθανόμασταν ότι δεν ήταν το σωστό άτομο για αυτόν. Έχω παράπονο από την ελληνική δικαιοσύνη. Θλίβομαι, στεναχωριέμαι και νιώθω μεγάλη απογοήτευση και πίκρα. Να σταθεί στο ύψος της και να τιμωρηθούν οι ένοχοι».

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

 

Ήταν 09:00 το πρωί της 7ης Οκτωβρίου του 2017 όταν σημειώθηκε το άγριο έγκλημα με θύμα τον άτυχο καρδιολόγο.

Ο 62χρονος ταξίδευε με το αυτοκίνητό του από τη Σητεία στον Μακρύ Γυαλό όπου διατηρούσε επίσης ιδιωτικό ιατρείο.

Ο 37χρονος Βούλγαρος που γνώριζε καλά το δρομολόγιο που ακολουθούσε ο 62χρονος του την είχε στημένη με φονική ενέδρα και τον γάζωσε με σφαίρες κυνηγετικού όπλου την ώρα που περνούσε.

Το θύμα ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του, βγήκε έξω και τότε δέχτηκε τις χαριστικές βολές. Δυο κυνηγοί που άκουσαν τους πυροβολισμούς και είδαν το φονικό ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές που έφτασαν άμεσα στα ίχνη του 37χρονου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top