Δολοφονία καρδιολόγου στη Σητεία: Ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης η 38χρονη Βουλγάρα σύζυγός του

Κατηγορείται ότι μαζί με τον φίλο της σχεδίασαν τη δολοφονία του συζύγου της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου στη Σητεία με κατηγορούμενους την 38χρονη Βουλγάρα σύζυγό του και τον φίλο της.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η σύζυγος του καρδιολόγου που είχε προφυλακιστεί και κατηγορείται για άμεση συνέργεια στη δολοφονία του γιατρού, αποφυλακίζεται μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο STAR η μάνα της 38χρονης Βουλγάρας που κατηγορείται για τη δολοφονία του καρδιολόγου – Mεγαλώνει τον 5χρονο γιο τους

Μόνο στο Star η πεθερά του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε στη Σητεία: «Το παιδί πρέπει να μείνει μαζί μου»

Πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ η περιουσία του γιατρού που δολοφονήθηκε από τη σύζυγό του και τον εραστή της

Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα, όταν ο ένας από τους δυο δυο δικηγόρους της, ο κύριος Μανώλης Αναστασάκης, είχε καταθέσει αίτημα αποφυλάκισής της 38χρονης γυναίκας.

Χθες, ο κύριος Αναστασάκης ενημερώθηκε πως ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, έκανε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης της κατηγορούμενης, η οποία κρατείται προσωρινά στις φυλακές της Θήβας.

Αυτό σημαίνει ότι επιστρέφει στο σπίτι της και τον 5χρονο γιο της, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και την έκδοση της απόφασης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι δυο δικηγόροι, κύριοι Μανώλης Αναστασάκης και Ευάγγελος Στρατουδάκης, εξήγησαν το σκεπτικό της σχετικής διάταξης:

 

«Σήμερα το απόγευμα η εντολέας μας θα είναι εκτός φυλακής. Είναι μια γενναία διάταξη, και οι λόγοι της αποφυλάκισής της, έχουν να κάνουν με την αποδυνάμωση των ενδείξεων ενοχής της όσον αφορά την άμεση συνέργεια. Κατά τη διάταξη, δεν προκύπτουν ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι κατά την τέλεσης της κύριας πράξης προσέφερε τη βοήθειά της στον κατηγορούμενο, και κρίνει επίσης ότι είναι μητέρα ενός ανήλικου τέκνου 5 ετών το οποίο έχει ανάγκη τη φροντίδα και την καθημερινή της παρουσία ως μητέρα. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους αποφυλακίζεται».

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΕΛΙΞΗ

«Η οικογένεια του γιατρού δηλώνει ότι λατρεύει το συγκεκριμένο παιδί, το αγαπά, το θεωρεί αίμα της και είναι ό,τι τους έχει απομείνει από τον άνθρωπό τους που χάθηκε τόσο άγρια. Μάλιστα ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να αμφισβητήσουν την πατρότητα του παιδιού, αν δηλαδή είναι γνήσιο τέκνο ή όχι του καρδιολόγου, καθώς και ότι θεωρούν ανάξιες τις δυο συγκεκριμένες γυναίκες να μεγαλώσουν το 5χρονο αγοράκι» είναι τα λόγια που μετέφερε και δεν υιοθετεί η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μετά την παραπάνω εξέλιξη.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Ήταν 7 Οκτωβρίου του 2017 όταν ένας 62χρονος καρδιολόγος από τη Σητεία, βρήκε τραγικό θάνατο τη στιγμή που ο φερόμενος ως εραστής της 38χρονης Βουλγάρας συζύγου του (ένας 37χρονος αστυνομικός από τη Βουλγαρία), τον «γάζωσε» με σφαίρες την ώρα που πήγαινε στο ιατρείο του.

Όλο αυτό το διάστημα που η μητέρα του βρίσκεται στη φυλακή, το 5χρονο αγοράκι μεγαλώνει με τη γιαγιά του (μητέρα της 38χρονης Βουλγάρας) στη Σητεία.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» συνάντησε προ ημερών τη Βουλγάρα γιαγιά:

«Τον εγγονό μου τον αγαπώ πάρα πολύ. Χωρίς εμένα δε μπορεί να ζήσει και μου λέει: «γιαγιά δε θέλω να πεθάνεις. Εγώ το θέλω το παιδί να το μεγαλώσω» εξομολογήθηκε η κυρίαα Ιβάνκα, προσθέτοντας πως η κόρη της και ο γιατρός «ήταν πολύ αγαπημένοι και μετά τον γάμο. Το ήθελε το παιδί ο γιατρός».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top