Στο STAR η μάνα της 38χρονης Βουλγάρας που κατηγορείται για τη δολοφονία του καρδιολόγου – Mεγαλώνει τον 5χρονο γιο τους

«Εγώ το θέλω το παιδί να το μεγαλώσω» εξομολογείται

Η άγρια δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου στην Κρήτη, στις 7 Οκτωβρίου 2017, συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Ο 37χρονος Βούλγαρος, φερόμενος ως ερωτικός σύντροφος της συζύγου του γιατρού, της 38χρονης Βουλγάρας επίσης, γάζωσε με σφαίρες το αμάξι του γιατρού. Για τη φονική ενέδρα κατηγορούνται και οι δύο. Στη μέση, ο 5χρονος γιος τους που μεγαλώνει με τη Βουλγάρα γιαγιά του και μια μεγάλη περιουσία την οποία έχει αποποιηθεί η κατηγορούμενη.

Πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ η περιουσία του γιατρού που δολοφονήθηκε από τη σύζυγό του και τον εραστή της

Το 5χρονο αγόρι μεγαλώνει με τη γιαγιά του στη Σητεία.

Τη γυναίκα που μεγαλώνει το 5χρονο αγοράκι, τη μητέρα της 38χρονης κατηγορούμενης συνάντησε στο σπίτι της στην Κρήτη, η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Τον εγγονό μου τον αγαπώ πάρα πολύ. Χωρίς εμένα δε μπορεί να ζήσει και μου λέει: «γιαγιά δε θέλω να πεθάνεις. Εγώ το θέλω το παιδί να το μεγαλώσω» εξομολογείται η κα Ιβάνκα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η μητέρα της 38χρονης περιγράφει τη σχέση του ζευγαριού, λέγοντας ότι πρώτα η κόρη της εργαζόταν στο ιατρείο του γιατρού και μετά από δύο χρόνια παντρεύτηκαν. «Ήταν πολύ αγαπημένοι και μετά τον γάμο. Το ήθελε το παιδί ο γιατρός» λέει η ίδια.

Οι συγγενείς του γιατρού αμφισβητούν την πατρότητα του παιδιού, ωστόσο διεκδικούν την επιμέλεια του. Η μητέρα της 38χρονης Βουλγάρας εξηγεί ότι η οικογένεια του γιατρού ποτέ δεν είχε καμία σχέση με το παιδί, δεν του έχουν μιλήσει ποτέ αλλά και πως πριν από όλα αυτά, η οικογένεια του δεν είχε επαφές με το ζευγάρι.

Όσον αφορά στο έγκλημα, η μητέρα της κατηγορούμενης υποστηρίζει ότι η κόρη δεν ήξερε τίποτα και πως δεν έχει καν το μυαλό να κάνει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top