Πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ η περιουσία του γιατρού που δολοφονήθηκε από τη σύζυγό του και τον εραστή της

Η αδελφή του και ο γαμπρός του διεκδικούν την επιμέλεια του παιδιού του – Τι λένε για την 38χρονη Βουλγάρα

Ήταν 7 Οκτωβρίου του 2017 όταν ένας 62χρονος καρδιολόγος από τη Σητεία, βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο φερόμενος ως εραστής της 38χρονης Βουλγάρας συζύγου του (ένας 37χρονος αστυνομικός από τη Βουλγαρία), τον «γάζωσε» με σφαίρες την ώρα που πήγαινε στο ιατρείο του.

Τρεις μήνες μετά το στυγερό έγκλημα, η 38χρονη που βρίσκεται στη φυλακή, δήλωσε ότι αποποιείται την κληρονομία του γιατρού, ενώ η μητέρα της διεκδικεί την επιτροπεία του 5χρονου αγοριού που απέκτησε το ζευγάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλα στον εραστή της τα ρίχνει η μαύρη χήρα του γιατρού Καλαντζάκη – Αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στη δολοφονία του

Ερωτικό έγκλημα στη Σητεία: Η σύζυγος και ο εραστής της δολοφόνησαν τον γιατρό – «Λύγισαν» στην ανάκριση

Ομολόγησε ο συλληφθείς για τη δολοφονία του καρδιολόγου: Είχα σχέση με τη σύζυγό του – Γνώριζε τα πάντα

 

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αδελφής και του γαμπρού του καρδιολόγου, οι οποίοι μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λέγοντας πως διεκδικούν την επιμέλεια του 5χρονου παιδιού και είπαν πως θα ζητήσουν την επιτροπεία.

Να σημειώσουμε, ότι η περιουσία (κινητή και ακίνητη) του 62χρονου καρδιολόγου φέρεται να ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όπως μετέδωσε η εκπομπή, μόνο στο ιατρείο του βρέθηκαν περίπου 120.000 ευρώ μέσα στο μηχάνημα για τον υπέρηχο της καρδιάς και 30.000 δολάρια.

«Ντροπή τους να με κατηγορούν κι από πάνω ότι θέλω να πάρω τη περιουσία του αδερφού μου. Εγώ έχω περιουσία. Έχασα τον αδελφό μου και βλέπω τώρα εδώ που κάθομαι το σπίτι που ερχόταν και δεν μπορώ να το διαχειριστώ» είπε η αδελφή του γιατρού, η οποία αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια δεν είχαν καλές σχέσεις λόγω του γάμου του με την 38χρονη Βουλγάρα:

«Του είχε πει μια μέρα “ Πάμε μωρό μου, άστους αυτούς εγώ σε αγαπάω”. Ε, αυτό ήταν το τελευταίο μας. Εμείς την καταλαβαίναμε, την είδαμε. Αλλά αυτή είχε άλλους σκοπούς. Είχαμε απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της. Και τώρα τελευταία με κοίταζε λυπημένα (ο γιατρός)».

Όπως είπε η αδελφή του θύματος, όλα έγιναν για «τα βρωμοχωράφια και τα λεφτά. Αυτοί τα οργανώσανε. Αυτή έβαλε τον Βούλγαρο και έκανε όλα τα σχέδια».

Τέλος, δεν έκρυψε πως θα διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού του αδελφού της:

 

«Θέλω να βρεθεί τρόπος να κάνουμε DNA να δούμε αν είναι δικό του και θα το φροντίσουμε. Θα του προφυλάξουμε την περιουσία που κουράστηκε ο πατέρας του να φτιάξει και οι γονείς μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γαμπρός του καρδιολόγου, ο οποίος είπε ότι «στόχος μας είναι να δικαστεί η σύζυγος του μακαρίτη. Είναι ηθική αυτουργός. Αυτά τα είχε προσχεδιάσει χρόνια. Πλησίασε τον γιατρό, μπήκε στη ζωή του μετά από ένα αποτυχημένο διαζύγιο στην αρχή σαν οικιακή βοηθός, μετά οι σχέσεις προχώρησαν (...)Τα ακίνητά του πρέπει να είναι πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα μετρητά του είναι ίσως στα 3 εκατομμύρια ευρώ».

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top