Ερωτικό έγκλημα στη Σητεία: Η σύζυγος και ο εραστής της δολοφόνησαν τον γιατρό – «Λύγισαν» στην ανάκριση

Ο 62χρονος καρδιολόγος εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τον 37χρονο Βούλγαρο

Λύση δόθηκε στο μυστήριο της άγριας δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου στη Σητεία της Κρήτης, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ με τέσσερις σφαίρες.

Δράστης της δολοφονίας, φέρεται να είναι ένας 37χρονος Βούλγαρος, ο οποίος του είχε στήσει ενέδρα, «γαζώνοντας» το αυτοκίνητο του γιατρού. Αποτέλεσμα ήταν μια σφαίρα να τον βρει στο κεφάλι και άλλες τρεις στην πλάτη.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωση της η αστυνομία, ο 37χρονος ντοπίστηκε να οδηγεί επί της Επαρχιακής Οδού Σητείας – Ιεράπετρας και συνελήφθη.

Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

Στην υπόθεση εμπλέκεται και η 38χρονη σύζυγος του γιατρού, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, με την οποία ο καρδιολόγος είχε αποκτήσει ένα παιδάκι τριών ετών.

Η 38χρονη που φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με τον 37χρονο Βούλγαρο, συνελήφθη και κατηγορείται ως άμεση συνεργός, της ανθρωποκτονίας.

Λίγη ώρα μετά την ομολογία του Βούλγαρου για το έγκλημα, η γυναίκα «έσπασε» και ομολόγησε ότι είχαν ερωτική σχέση και ότι μαζί σχεδίασαν τη δολοφονία του συζύγου της, Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

ΤΟ ΘΥΜΑ

Μετά από έρευνες σε αγροτική περιοχή κοντά στον τόπο του εγκλήματος, εντοπίστηκαν, επιμελώς κρυμμένα κυνηγετικό όπλο και  φυσίγγια, τα οποία όπως προέκυψε ανήκουν στον 37χρονο.

Επιπλέον στις έρευνες στο αυτοκίνητο και στην κατοχή του βρέθηκαν  και κατασχέθηκαν περίστροφο, 6 φυσίγγια, 2 μαχαίρια, κινητό τηλέφωνο καθώς και 770 ευρώ και 77 λέβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομολόγησε ο συλληφθείς για τη δολοφονία του καρδιολόγου: Είχα σχέση με τη σύζυγό του – Γνώριζε τα πάντα

ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ:

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα fonien.gr, η κατάθεση ενός 73χρονου κυνηγού που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του φονικού, αποτέλεσε σημείο-κλειδί για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας:

«Ηταν περίπου 8.30 με 8:40 όταν καθόμουν σε ένα ύψωμα πάνω από τον επαρχιακό δρόμο Ιεράπετρας- Σητείας. Είδα το αυτοκίνητο του γιατρού να δέχεται τον πρώτο πυροβολισμό από έναν άγνωστο που ήταν κρυμμένος πίσω από αγριελιές» είπε ο μάρτυρας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο γιατρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου από τον πυροβολισμό και το ΙΧ του έπεσε στην άκρη του δρόμου. 

«Ο γιατρός βγήκε έξω φωνάζοντας βοήθεια και ο δράστης τον πλησίασε και του έριξε από κοντά άλλους δύο πυροβολισμούς. Εγώ του φώναξα “φονιά, άτιμε, έφαγες τον άνθρωπο”. Εκείνος απομακρύνθηκε τρέχοντας προς τους ελαιώνες όπου μετά την έρευνα βρέθηκαν τα προσωπικά του αντικείμενα τα οποία ξεφορτώθηκε και άλλαξε ρούχα. Μετά μπήκε στο ΙΧ και απομακρύνθηκε με ταχύτητα στον περιφερειακό Μακρύ Γιαλού- Ιεράπετρας».

ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Όλα «οδηγούν» προς το παρόν, στο συμπέρασμα πως το κίνητρο της δολοφονίας του άτυχου γιατρού ήταν ερωτικό, καθώς και ότι του είχε στηθεί ενέδρα-θανάτου, καθώς οι  δράστες γνώριζαν ότι ο 62χρονος πήγαινε κάθε Σαββατοκύριακο στο Μακρύ Γυαλό για να εξετάσει ασθενείς του και άρα ήξεραν από πριν ότι θα περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο. Αυτός ήταν και ο λόγος που ερευνούσαν τον στενό κύκλο του θύματος. 



 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top