H στιγμή της ανάσυρσης του 33χρονου που πνίγηκε σε πηγάδι – Είχε γίνει πρόσφατα πατέρας

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να προσπάθησε να σώσει τον σκύλο του

Στη δημοσιότητα φέρνει το neakriti, video-ντοκουμέντο από τη στιγμή της ανάσυρσης του 33χρονου άνδρα, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε νεκρός μέσα σε πηγάδι στον οικισμό Αγία Σεμνή , κοντά στο Αρκαλοχώρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: 33χρονος ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι – Φέρεται να προσπάθησε να σώσει τον σκύλο του

Η σορός του Δημήτρη Καρέλη, εντοπίστηκε από άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησαν στο σημείο. Εκτός από το άψυχο σώμα του Δημήτρη, οι διασώστες βρήκαν νεκρό και τον σκύλο του μέσα στο πηγάδι.

Το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία, είναι ο 33χρονος άνδρας, να προσπάθησε να σώσει τον σκύλο του που είχε πέσει μέσα στο πηγάδι.

Πληροφορίες του cretapost, αναφέρουν πως δίπλα του βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα όπως το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά του ενώ άλλες πληροφορίες, αναφέρουν ότι βρέθηκε καρφωμένο κάποιο σίδερο που ίσως να χρησιμοποιήθηκε από τον 33χρονο προκειμένου να κατέβει στο πηγάδι.

Τραγική ειρωνία; Σύμφωνα με το neakriti, ο 33χρονος είχε γίνει πρόσφατα πατέρας. Χρειάστηκε μάλιστα και η συνδρομή δύτη, ο οποίος κατέβηκε στο πηγάδι και έδεσε το άψυχο σώμα του νεαρού άνδρα για να τον ανασύρουν λίγο αργότερα τα σωστικά συνεργεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top