Κρήτη: 33χρονος ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι – Φέρεται να προσπάθησε να σώσει τον σκύλο του

Είχε εξαφανιστεί και οι συγγενείς του τον αναζητούσαν

Κρήτη: 33χρονος ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι

Νεκρός μέσα από πηγάδι που βρισκόταν στη αγροτική τοποθεσία της Αγίας Σεμνής στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, ανασύρθηκε ένας 33χρονος άνδρας.

Για τον Δημήτρη Καρέλη ο λόγος, τη σορό του οποίου ανέσυραν άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησαν στο σημείο. Εκτός από το άψυχο σώμα του Δημήτρη, οι διασώστες βρήκαν νεκρό και τον σκύλο του μέσα στο πηγάδι.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν το ekriti και το cretapost, ένα σενάριο που εξετάζεται είναι ο 33χρονος να προσπάθησε να σώσει τον σκύλο του, με αποτέλεσμα να πέσει στο πηγάδι και να βρει τραγικό θάνατο. Δίπλα του βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα όπως το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά του ενώ άλλες πληροφορίες, αναφέρουν ότι βρέθηκε καρφωμένο κάποιο σίδερο που ίσως να χρησιμοποιήθηκε από τον 33χρονο προκειμένου να κατέβει στο πηγάδι. Φαίνεται λοιπόν, χωρίς να είναι κάτι σίγουρο, ότι ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να βγάλει από το πηγάδι το τετράποδο ζώο με συνέπεια να πέσει και ο ίδιος μέσα.

ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ:

 

Οι συγγενείς του Δημήτρη είχαν ξεκινήσει να τον αναζητούν καθώς η ώρα περνούσε κι εκείνος δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Μέσα στο πηγάδι αρχικά βρέθηκε νεκρός ο σκύλος και στη συνέχεια όταν πια στο σημείο έφτασαν οι άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, βρέθηκε και ανασύρθηκε το άψυχο σώμα του 33χρονου.

Πληροφορίες των τοπικών μέσων, αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και έμενε στο Ηράκλειο.

Ο ιατροδικαστής αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τα  ακριβή αίτια θανάτου του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top