Βρέθηκε το όπλο 34χρονης αστυνομικού σε Ι.Χ με πλαστές πινακίδες – Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο

Τα ξημερώματα του Σαββάτου

Στο αυτόφωρο 34χρονη αστυνομικός

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε 34χρονη αστυνομικός για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία και των διατάξεων περί οπλοφορίας, σύμφωνα με τη δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας που σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν δυο ιδιώτες, ένας 43χρονος και ένας 19χρονος, προσήχθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής, γιατί κατά την διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε σε όχημα που επέβαιναν διαπιστώθηκε πως αυτό έφερε πλαστές πινακίδες. 

Από την έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν, τσαντάκι που περιείχε δύο υπηρεσιακά δελτία ταυτότητας της ΕΛ.ΑΣ, μικροποσότητα ναρκωτικών και το υπηρεσιακό πιστόλι της αστυνομικού, με την οποία ο ένας ιδιώτης φέρεται να διατηρεί προσωπικές σχέσεις. 

Όπως εξακριβώθηκε τα δελτία ταυτότητας είχαν περιέλθει υπηρεσιακά στην κατοχή της αστυνομικού, η οποία υπηρετεί στην Αττική, προκειμένου να καταστραφούν, όμως η 34χρονη δεν προχώρησε στην προβλεπόμενη διαδικασία. Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινείται ήδη η διαδικασία στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας.

Να σημειώσουμε τέλος, πως οι δυο ιδιώτες κατηγορούνται για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, των διατάξεων περί οπλοφορίας και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top