Δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη οι κατηγορίες για τους Έλληνες στρατιωτικούς - Τι αφήνουν να διαρρεύσει οι Τούρκοι

Το επίσημο κατηγορητήριο για τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και τον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη εναπόκειται στον εισαγγελέα

Στην Τουρκία εξακολουθεί να μη συζητείται ούτε και σήμερα το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του STAR από την Κωνσταντινούπολη, Άννα Ανδρέου.

Το επίσημο κατηγορητήριο για τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και τον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη δεν έχει ακόμα συνταχθεί. Εναπόκειται στον εισαγγελέα πότε θα αποφασίσει να το κάνει.

Πατέρας ανθυπολοχαγού Μητρετώδη: «Περιμένουμε επιτέλους μια λύση»

Επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ: «Οι Τούρκοι την είχαν στημένη, έστειλαν ειδικές δυνάμεις για να πιάσουν τους Έλληνες στρατιώτες»

«Τα πράγματα όμως είναι δύσκολα» υπογραμμίζει η δημοσιογράφος, εξηγώντας ότι: «τα στοιχεία που αφήνουν οι τουρκικές αρχές να διαρρεύσουν για την υπόθεση, δεν είναι καλά. Πρώτον, ο έλεγχος των εικόνων στα κινητά τους καθυστερούν σαν να θέλουν να δώσουν το μήνυμα ότι έχουν κάτι σοβαρό στα χέρια τους».

«Δεύτερον, η πληροφορία που άφησαν να διαρρεύσει ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί μπήκαν κατά 253 μ. μέσα στο τουρκικό έδαφος, σημαίνει ότι ενδέχεται να μη γίνει δεκτή η κατάθεσή τους ότι μπήκαν καταλάθος» κατέληξε.

Δείτε ολόκληρο το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με την Πόπη Τσαπανίδου εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top