Ξεσπά ο πατέρας της μικρής Μελίνας μετά τις αποκαλύψεις στη Βουλή – «Θα το τραβήξω όσο δεν πάει»

«Μου κατέστρεψαν τη ζωή, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για συγκάλυψη»

Την απόφασή του να μην αφήσει την υπόθεση του θανάτου του παιδιού του να θαφτεί στα συρτάρια των επιθεωρητών εξέφρασε στην εκπομπή «Αλήθειες με της Ζήνα» ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας, που τον Δεκέμβριο του 2015 άφησε την τελευταία της πνοή μετά από χειρουργείο για κρεατάκια.

Ο Μάνος Παρασκάκης επανέλαβε την έκπληξή του από τα όσα άκουσε να λέγονται μέσα στη Βουλή χθες το βράδυ για την υπόθεση του παιδιού του κατά τη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο Novartis και τόνισε πως δεν περίμενε ότι τα πορίσματα που δύο ολόκληρα χρόνια περιμένει  για το θάνατο του παιδιού του βρίσκονται θαμμένα στα συρτάρια της γενικής επιθεωρήτριας δημόσιας διοίκησης.

«Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά που γινόντουσαν και δεν είχα πάρει ποτέ τα πορίσματα. Τα έμαθα όλα από την τηλεόραση και πιστεύω ότι θα έπρεπε να τα είχα πάρει στα χέρια μου αφού υπάρχουν. Έχω μείνει κατάπληκτος. Δεν είναι μια κουβέντα που έγινε σε καφενείο, το είπαν στη Βουλή των Ελλήνων. Από ό,τι είπε ο κ. Γεωργιάδης τα πορίσματα στοχοποιούν συγκεκριμένο πρόσωπο. Εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια για το παιδί μου, ποιος φταίει και πέθανε. Αν δεν ήταν αυτά τα γνωστά πρόσωπα στο χειρουργείο και ήταν κάποιος άλλος, άγνωστος ή έστω όχι τόσο γνωστός θα είχε προχωρήσει η υπόθεση; Ο κ. Γεωργιάδης μιλάει για συγκάλυψη… τι γίνεται εδώ ρε παιδιά;», αναρωτήθηκε και συνέχισε:

«Να μην τα αναμασάμε, το θέμα είναι ότι έχει πεθάνει το παιδί μου, ότι η Μελίνα δεν ξαναγυρίζει. Μου έχουν καταστρέψει τη ζωή, ζω δύο ζωές, τη μία έξω από το σπίτι που προσπαθώ να δείχνω καλά και χαρούμενος και η άλλη μέσα στο σπίτι. Να μην περάσει κανείς αυτό που περνάω. Μακάρι να ήμουν στο σπίτι μου, ο πιο άσημος και να έχω το παιδάκι μου. Προσπαθώ να μη λυγίσω και αυτό που με κρατάει είναι ότι θέλω να προχωρήσω για όλους όσοι έχουν χάσει τη ζωή τους από ιατρικά λάθη. Θα το τραβήξω όσο δεν πάει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top