Τι λέει o ιδιοκτήτης της βίλας για τους σατανιστές της Κεφαλονιάς – «Εγώ ο ίδιος τους υποδέχτηκα»

Το περασμένο καλοκαίρι είχαν νοικιάσει και ένα σπίτι στο Γκάζι όπου άφησαν κάποιες ζημιές ενώ έλειπαν κάποια πράγματα - Νέα Ενημέρωση: 21:41

Νέες λεπτομέρειες για την φρικιαστική υπόθεση του θανάτου των δυο τουριστών στη βίλα της Κεφαλονιάς, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μετά τις αποκαλύψεις-σοκ για την αυτοχειρία του νεαρού ζευγαριού, στην εκπομπή «Τatiana Live» μίλησαν τόσο ο ιδιοκτήτης της βίλας στην Κεφαλονιά (όπου βρέθηκαν νεκροί η 23χρονη Λίλυ και ο 30χρονος Γερμανός σύντροφός της), όσο και ο ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενου σπιτιού στο Γκάζι, το οποίο το ζευγάρι είχε κλείσει μέσω Αirbnb τον περασμένο Ιούλιο.

O 30ΧΡΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟΡΣΤΕΝ ΦΟΜΑΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κινητοποίηση στις Αρχές για την υπερπανσέληνο του Ιανουαρίου – Συνδέεται συχνά με σατανιστικές τελετές

Πρώην σύντροφος του Γερμανού φερόμενου ως σατανιστή: «Είχαμε μυηθεί στον αποκρυφισμό - Μου είπε να μην κάνω αυτά που κάνει»

Αποκαλύψεις - σοκ για την «τελετή θανάτου» του ζευγαριού στην Κεφαλονιά - Δεν αποχωρίζονταν ποτέ το μενταγιόν με την πεντάλφα

Μαρτυρία φωτιά για την 22χρονη που αυτοκτόνησε στην Κεφαλονιά: «Το ήξερα ότι κάτι κακό θα της συνέβαινε»

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

 

«Αποφασίσαμε να νοικιάσουμε αυτό το σπίτι μέσω Αirbnb γιατί νιώθαμε μια σιγουριά για το ποιόν βάζουμε μέσα. Η εταιρία κάνει ταυτοποίηση των στοιχείων. Δεν μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει ψεύτικο όνομα. Σαν ιδιοκτήτης, πριν δεχτώ οποιαδήποτε μίσθωση μπαίνω στο site για να δω τα σχόλια άλλων ιδιοκτητών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, για τον Γερμανό υπήρχαν 23 θετικά σχόλια. Είναι κάτι που το κάνω πάντα για να σιγουρευτώ. Έτσι συμφώνησα να τους το κλείσω. Η διαμονή πληρώθηκε και το ζευγάρι έφτασε στις 26 του μήνα. Εγώ ο ίδιος τους υποδέχτηκα. Μου φάνηκε ένα φυσιολογικό ζευγαράκι. Τίποτα περίεργο. Τους καλωσόρισα κι έφυγα.

Η διαμονή τους ήταν για 3 νύχτες. Όταν η σύζυγός μου πήγε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να δει αν οι πελάτες έχουν αποχωρήσει, ήρθε αντιμέτωπη με αυτό το θέαμα.Αν εξαιρέσεις αυτό που είχε συμβεί, κατά τ΄άλλα το σπίτι ήταν πεντακάθαρο.

Δεν έχουν κάνει καμία ζημιά. Ακόμη και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός είναι άθικτος. Από τη δραστηριότητα του Γερμανού στο site φαίνεται πως έκαναν διακοπές στην Ελλάδα για μήνες. Αυτό που αναρωτιέμαι, είναι πώς πλήρωνε όλες αυτές τις διαμονές και τις αποστάσεις που διένυαν με το τζιπ».

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

«Κάποιος φίλος που νοικιάζει ένα διαμέρισμα ιδιοκτησίας του, επειδή θα έλειπε από την Αθήνα, μου ζήτησε στις 9 Ιουλίου να υποδεχθώ τους ενοίκους για τρεις μέρες. Να τους δώσω τα κλειδιά και να τους δείξω το σπίτι. Και πήγα και ήταν αυτά τα παιδιά. Είχαμε μια συνάντηση 20 λεπτών συνολικά. Η κοπέλα ήταν λίγο βαριά, δεν πολυμιλούσε, αλλά ο άλλος ήταν… μια χαρά παιδί δηλαδή, μάλλον μαζεμένο και ευγενικό. Γερμανός από την Βαϊμάρη απ΄ότι μου είπε.

Δεν ξέρω. Αυτά μεταφέρω απ΄ότι μου είχε πει. Όταν έφυγαν άφησαν ζημιές και έλειπαν και κάποια πράγματα από το διαμέρισμα. Υπήρχε ένα χτύπημα στον τοίχο, είχαν πειράξει και έναν πίνακα τέλος πάντων, έλειπε ένα φωτιστικό και κάτι πετσέτες. Οπότε γίνεται complaint στην airbnb και η κοπέλα απαντά ότι “αφήσαμε το διαμέρισμα στην κατάσταση που το βρήκαμε”. Εντάξει λες “πάει στο διάολο”, το αφήσαμε, χάθηκε η ιστορία. Αλλά λέω ρε συ για να ψάξω.

Ψάχνω στα social media και πέφτω στην ανάρτηση του αδελφού της ο οποίος έλεγε ότι είναι χαμένη εδώ και ένα μήνα…Και ως καλός χριστιανός του έστειλα ιδιωτικό μήνυμα για να του πω πώς ακριβώς βρέθηκε… Είχαμε μια ανταλλαγή προφανώς με τον άνθρωπο σύντομη γιατί και εγώ δεν ήθελα να μπλέξω τώρα αν λείπει από κάποια οικογένεια…

Ένας θεός ξέρει τι γίνεται. Του είπα καθαρά “κοίταξε να δεις” εγώ πρώτα απ΄ όλα δεν έχω πληροφορίες αλλά και να είχα, είναι ενήλικη η κοπέλα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξω σε τι μπορεί να έχετε εσείς. Αλλά πάντως σε ό,τι αφορά τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά των παιδιών δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο. Δηλαδή αν εξαιρέσεις το τατού που είχε το αγόρι του στο ένα του χέρι όλο, ήταν μια κανονική χιπστερόφατσα που λέμε. Δηλαδή κοκκινοτρίχης, με μούσι μέχρι το στήθος. Μικροκαμωμένος και λεπτός.

Ο μόνος λόγος που κάθισα λίγο παραπάνω η ιστορία είναι ότι του ζήτησα  το διαβατήριο, έπρεπε να κατέβουμε κάτω όπου ήταν το νοικιασμένο αυτοκίνητο για να το βγάλουνε από το πορτμπαγκάζ.Δεν είδα τίποτα γραμμένο στους τοίχους, ούτε αίματα, ούτε κεριά ούτε τίποτα».

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top