Κινητοποίηση στις Αρχές για την υπερπανσέληνο του Ιανουαρίου – Συνδέεται συχνά με σατανιστικές τελετές

Το μενταγιόν με την πεντάλφα που ποτέ δεν αποχωριζόταν η 23χρονη και ο αποκρυφισμός στον οποίο είχε μυηθεί ο σύντροφός της

Κινητοποίηση σήμανε στις Αρχές η υπερπανσέληνος του Ιανουαρίου, η οποία συνδέεται συχνά με σατανιστικές τελετές.

Την ίδια ώρα, σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το νεαρό ζευγάρι τουριστών που βρέθηκε νεκρό μέσα σε βίλα στην Κεφαλονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώην σύντροφος του Γερμανού φερόμενου ως σατανιστή: «Είχαμε μυηθεί στον αποκρυφισμό - Μου είπε να μην κάνω αυτά που κάνει»

Αποκαλύψεις - σοκ για την «τελετή θανάτου» του ζευγαριού στην Κεφαλονιά - Δεν αποχωρίζονταν ποτέ το μενταγιόν με την πεντάλφα

Μαρτυρία φωτιά για την 22χρονη που αυτοκτόνησε στην Κεφαλονιά: «Το ήξερα ότι κάτι κακό θα της συνέβαινε»

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, η 23χρονη Λίλια, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Ιούνιο, δίχως να δώσει σημεία ζωής στην οικογένειά της, η οποία την αναζητούσε εναγωνίως.

Η νεαρή κοπέλα, που σπούδαζε στη Γερμανία, δεν αποχωριζόταν ποτέ το μενταγιόν με την πεντάλφα το οποίο και φορούσε, όταν βρέθηκε νεκρή από αιμορραγία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα χέρια της Λίλια βρέθηκαν παλαιότερα σημάδια από αμιχές. Πιθανότατα η 23χρονη φοιτήτρια και ο σύντροφός της είχαν μπει και στο παρελθόν σε διαδικασία αυτοτραυματισμού στο πλαίσιο κάποιου τελετουργικού. Στόχος, όπως φαίνεται, τότε δεν ήταν ο θάνατος.

Στη σελίδα της στο Facebook υπάρχουν πολλές φωτογραφίες με το συγκεκριμένο μενταγιόν, το οποίο είτε το φορά, είτε το έχει φωτογραφίσει σε διάφορα σημεία.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διερευνήσουν το παρελθόν του 30χρονου άνδρα στη Γερμανία κι έχουν ζητήσει στοιχεία από τους συναδέλφους τους εκεί για να διαπιστώσουν αν συμμετείχε σε σατανιστικές τελετές.

Αποκαλυπτική είναι και η κατάθεση της πρώην συντρόφου του 30χρονου στους αστυνομικούς:

 

«Τον γνώρισα σε κάποια μέρη, σε κάποια κλαμπ που σύχναζα κι εγώ αλλά και ο 30χρονος. Είχαμε μυηθεί στον αποκρυφισμό. Ήταν πάντα υπό την επήρεια χαπιών και σκευασμάτων. Ήταν ερειστικός, τσακωνόμασταν συχνά και μου είπε να χωρίσουμε, καθώς είχε γνωρίσει μια άλλη κοπέλα από τη Βουλγαρία. Μου έκλεψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Δεν τον ξαναείδα. Μου είπε μόνο χαρακτηριστικά, αυτά που κάνω εγώ, μην τα κάνεις», είπε χαρακτηριστικά η πρώην σύντροφος του 30χρονου στους αστυνομικούς.

 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star με την Πόπη Τσαπανίδου εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top