Μόνο στο Star ο Υπάτιος Πατμάνογλου: «Θέλω όταν κλείσω τα μάτια μου να πάω να βρω την σύζυγο και τον γιο μου»

"Έρχονται στα όνειρά μου και είναι χαρούμενοι" είπε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Ήταν παραμονή Καθαράς Δευτέρας όταν ο Υπάτιος Πατμάνογλου είδε τη ζωή του να καταστρέφεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, τη στιγμή που η porse που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης έπεσε πάνω στο αμάξι του σκοτώνοντας την σύζυγο και το γιο του.

Ο Υπάτιος, αν και έχασε τα πάντα κατάφερε να μαζέψει όση δύναμη του απέμεινε και να πατήσει ξανά στα πόδια του.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής   «Αλήθειες με τη Ζήνα» έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε.

«Ζω για δευτερόλεπτα. Μου ήρθε όλη η φωτιά από πίσω. Δεν έχει ήχο το βίντεο, αν ακούγατε ήχο θα ήταν ακόμα χειρότερο. Οι εκρήξεις που γινόντουσαν ήταν εκκωφαντικές. Μόνο το μπαμ που άκουσα, κατάλαβα τι έγινε. Ήτανε πολύ δυνατή η έκρηξη. Μόνο το ωστικό κύμα που έφαγα πίσω από την πλάτη μου… Ζω… Ήταν ένα θαύμα για μένα. Πέρασα μέσα από την φωτιά και δεν κάηκα. Δεν μπορούσα να πλησιάσω το αυτοκίνητο από τις εκρήξεις που γινόντουσαν. Οι ήχοι ήταν τρομακτικοί. Το αυτοκίνητο ήρθε σαν οβίδα . Εγώ ήμουν μόνος και τώρα που σηκώθηκα όρθιος, θέλω να κάνω το ίδιο. Να βοηθήσω να σηκωθούν όρθιοι οι ανθρώποι που πέρασαν παρόμοια πράγματα με μένα» είπε ο Υπάτιος και πρόσθεσε:

«Η γυναίκα μου και ο γιος μου έρχονται στα όνειρά μου. Είναι χαρούμενοι, γελάνε. Ξέρω πως αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι ένα πολύ ωραίο όνειρο. Έρχονται συνέχεια».

Ο ίδιος, συγχωρέσε τον οδηγό της porche την ίδια κιόλας μέρα. Πως το κατόρθωσε αυτό;

«Όταν βλέπεις έναν νεκρό μπροστά σου νιώθεις δέος, δεν μπορείς να κρατήσεις κακία. Εγώ είδα τέσσερις νεκρούς όχι έναν.  Δεν μπορούσα να μην τον συγχωρέσω γιατί ξέρω πως δεν το έκανε επίτηδες. Δεν το ήθελε»  είπε χαρακτηριστικά.

O ίδιος αποκάλυψε στην Ζήνα Κουτσελίνη τι είναι αυτό που του έδωσε την δύναμη να ξανασηκωθεί.

«Η πίστη μου προς το Θεό με κρατάει δυνατό. Πιστεύω πως ο θεός μας δίνει κάποιες δοκιμασίες και περνάμε έναν στίβο μάχης. Φεύγοντας λοιπόν από τη ζωή, γιατί κάποια στιγμή όλοι θα πεθάνουμε και θα καταλήξουμε  στο χώμα, γεννάτε το ερώτημα “υπάρχουμε ως άνθρωποι, δεν υπάρχουμε; Η θρησκεία μας λέει ότι υπάρχουμε. Αν λοιπόν είσαι σωστός άνθρωπος, η ψυχή σου ανεβαίνει στον ουρανό. Αν λοιπόν κάνεις σωστά έργα, τότε θα έχεις την ουράνιο βασιλεία. Αυτό είναι που με κρατάει και συνεχίζω τον αγώνα μου. Συνεχίζω να έχω μία καλή πνευματική ζωή για να μπορέσω όταν κλείσω τα μάτια μου να πάω να τους βρω. Η πίστη μας δεν θέλει να μιζεριάσουμε και να είμαστε κλαμμένοι».

Δείτε ένα απόσμασμα από τα όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top