Θεία νεκρού βρέφους:«Το μωρό ήταν σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή»-Στο πλευρό του πατέρα η 32χρονη μάνα

«Δεν ήταν βίαιος! Υπεραγαπούσε τον γιο του» λέει η αδερφή της νεαρής μητέρας-Πρώτη ανάρτηση:20-01-2017 18:48

Την δική της άποψη για τους γονείς του 6 μηνών βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από καυγά των γονιών του, εξέφρασε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η αδερφή της 32χρονης μητέρας.

Όπως θα ακούσετε και στο video, η Αλεξάνδρα αναφέρθηκε στις σχέσεις της αδερφής της με τον 52χρονο αρραβωνιαστικό της, για τον οποίο όπως είπε «δεν ήταν βίαιος».

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΣ

«Είμαι υπέρ των δικαιωμάτων της γυναίκας, κατά της βίας και της κακοποίησης! Τον άνθρωπο αυτόν τον ήξερα, από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα και ήταν με την αδερφή μου, και δεν έχει σε καμία περίπτωση το προφίλ του φονιά. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Στο σπίτι δεν υπήρχε ποτέ βία και καυγάς» δήλωσε η αδερφή της 32χρονης.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ 52ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ

ΥΠΕΡΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ

«Δεν είναι βίαιος! Είναι ένας άνθρωπος που σε έβλεπε στεναχωρημένο, και έκανε όποια γελοιότητα του ερχόταν στο μυαλό για να σε κάνει να γελάσεις. Ήταν ένας θετικός, ενεργειακός και αθλητικός άνθρωπος. Από τη στιγμή που ήρθε το παιδί όλος του ο κόσμος έλαμψε. Το παιδί είχε κάποια προβλήματα υγείας, αλλά το θέμα είναι ότι ένα μήνα ήταν μέσα στο νοσοκομείο και οι δυο γονείς. Για ένα μήνα, άφησε την δουλειά και την καθημερινότητα του, τα πάντα, για να είναι δίπλα στο παιδί και στην αδερφή μου. Ποιος πατέρας θα σηκωνόταν 2-3 ώρες πριν τη δουλειά  του για να ετοιμάσει το μωρό να το ταΐσει, να το αλλάξει για να σηκωθεί η αδερφή μου και να είναι πιο ξεκούραστη; Δεν είπα ότι είναι Άγιος. Ο καθένας έχει τα ελαττώματα του, αλλά αυτός ο άνθρωπος υπεραγαπούσε τον γιο του. Ήταν όλο το είναι του!» πρόσθεσε για τον γαμπρό της.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ 52ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ

Σύμφωνα με τη θεία του μωρού, το βρέφος «ήταν σε λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Η μάνα το είχε αγκαλιά. Δεν τον υπερασπίζομαι, το κακό έγινε».

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

«Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το μόνο που πρόλαβε η αδερφή μου να αφήσει το σώμα του στον καναπέ, και να κρατά το κεφαλάκι του στον αγκώνα, στη γωνία που κάνει το χέρι μας».

Αν και όπως δήλωσε η Αλεξάνδρα ο γαμπρός της δεν ήταν βίαιος, τη μοιραία νύχτα παραδέχτηκε πως υπήρξε ξυλοδαρμός. Ωστόσο πρόσθεσε πως «αν δεν τα πήγαινε καλά με την αδερφή μου, η αδερφή μου θα μου το είχε πει. Ο άνθρωπος αυτός δεν έπινε. Ούτε καν κάπνιζε!»

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ 52ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ Η 32ΧΡΟΝΗ ΜΑΝΑ

Τέλος, η θεία του βρέφους αποκάλυψε πως «από τη στιγμή που η μάνα αντιλαμβάνεται ότι ήταν ατύχημα είναι δίπλα στον πατέρα, εννοείται αυτό! Αν το γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι ήταν σκόπιμο τότε θα ήταν εναντίον του και εκείνη και όλη η οικογένεια μας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top