ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Παλαιότερες στιγμές με το 6 μηνών νεκρό βρέφος-Τι είπε ο αδερφός της 32χρονης μάνας

Δείτε τον 52χρονο πατέρα του μωρού την στιγμή που οδηγείται στα δικαστήρια

Στο φως της δημοσιότητας έφερε το creteplus, ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από παλαιότερες στιγμές της οικογένειας από τη Σητεία, μαζί με το 6 μηνών βρέφος, το οποίο βρήκε φρικτό θάνατο.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το νεογέννητο αγοράκι υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και κατέληξε τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά από ανεξέλεγκτη εσωτερική αιμορραγία.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο 52ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Ο 52χρονος πατέρας του βρέφους συνελήφθη, και αρχικά σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, ενώ αφού έσβησε το 5μηνών αγγελούδι συμπληρώθηκε στη δικογραφία και η κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρας βλάβης. Ο πατέρας του βρέφους πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα στις 12:30, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, δεν είπε ΛΕΞΗ ατά τη διάρκεια της διαδικασίας στα δικαστήρια της Νεάπολης. 

Στο video του neakriti, βλέπετε τον πατέρα την στιγμή που φτάνει στα δικαστήρια της Νεάπολης

Ο 52χρονος που εργάζεται ως υπάλληλος στο δήμο Σητείας, δεν είπε λέξη κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ-ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο αδερφός της 32χρονης μητέρας του βρέφους, είπε πως «δεν φταίει ο (….). Όχι, δεν έφταιγε. Απλά τσακωθήκανε σαν ζευγάρι, αυτός πέταξε το κινητό του από τα νεύρα του και χτύπησε το μωρό κατά λάθος. Ο γαμπρός μου με λίγα λόγια ήταν ψιλομεθυσμένος, δεν κάνει να πίνει αυτός ο άνθρωπος, διότι έχει καρδιά. Έχει κάνει δυο μπάϊ-πας. Πήγε λοιπόν στο σπίτι, ήταν λίγο πιωμένος και του είπε η (…) για ποιο λόγο ήπιες, και τα λοιπά. Αυτός ήταν πιωμένος, του κακοφάνηκε και τσακωθήκανε, βριστήκανε, πήγε να πετάξει το κινητό του από τα νεύρα του. Όχι στο μωρό, ούτε στην (...) και την έφαγε το μωρό. Χτύπησε στον τοίχο, χτύπησε στην κούνια και την έφαγε το μωρό. Αυτό είναι όλο!»

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Στην ερώτηση πόσα χρόνια ήταν μαζί το ζευγάρι, ο αδερφός της 32χρονης απάντησε:

«Δυο-τρία χρόνια. Είναι αρραβωνιασμένοι».

ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ 32ΧΡΟΝΗΣ

Μιλώντας στο cretapost, η γιαγιά του βρέφους και μητέρα της 32χρονης μάνας, δήλωσε μέσα στα αναφιλητά της:

«Δεν ξέρω, δεν ήμουν εκεί, δεν ξέρω τίποτε».

Η ίδια ανέφερε πως δεν είχε  πολλές σχέσεις με την οικογένεια της κόρης της, ενώ δεν παρευρέθηκε ούτε στο μαιευτήριο, όταν γεννήθηκε το εγγονάκι της, γιατί όπως είπε «δεν με άφησαν να πάω γιατί δεν είχε σαραντήσει ακόμα το παιδί».

Επίσης επεσήμανε ότι δεν γνώριζε πολύ καλά τον άνδρα της κόρης της, τον 52χρονο, παρά μόνο ότι ήταν ξαναπαντρεμένος με μία συγχωριανή. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top