ΑΥΤΟ είναι το σπίτι της τραγωδίας όπου βρήκε ΦΡΙΚΤΟ θάνατο το 6 μηνών βρέφος

Σε πολύ κακή κατάσταση το αγοράκι-Μάχη έδωσαν οι γιατροί για να το κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν

Το σπίτι της τραγωδίας-Νεκρό βρέφος 6 μηνών

Δεν την χωρά ο νους την απίστευτη βαρβαρότητα που έζησε ένα βρέφος μόλις 6 μηνών στην Κρήτη, στα χέρια των ίδιων του των γονιών.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, το νεογέννητο αγοράκι βρήκε φρικτό θάνατο όταν ο 52χρονος πατέρας του που κακοποιούσε την 32χρονη σύντροφό του, επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι, αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε συνεστίαση των δημοτικών υπαλλήλων Σητείας και Ιεράπετρας στην οποία είχε πάει.

Όπως διαβάζουμε στο flashnews, για άγνωστο λόγο, ο 52χρονος επιτέθηκε στην 32χρονη μάνα του παιδιού του (με την οποία δεν είναι παντρεμένος, και την είχε γνωρίσει όταν εκείνη ήταν συμβασιούχος στον δήμο Σητείας).

Η 32χρονη εκείνη την ώρα κρατούσε αγκαλιά το νεογέννητο μωρό, το οποίο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

ΜΑΧΗ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ

Το μωράκι μεταφέρθηκε σε πολύ βαριά κατάσταση στο νοσοκομείο της Σητείας από τον ίδιο τον πατέρα, έχοντας εσωτερική αιμορραγία και βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο κεφάλι και τραύματα στον αυχένα. Οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ σοκαρισμένοι από αυτό που αντίκρισαν πάλευαν μέχρι τα ξημερώματα να σώσουν το μωράκι το οποίο μεταφέρθηκε τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους,  το βρέφος κατέληξε στις 3 τα ξημερώματα αφού η εσωτερική αιμοραγία ήταν ανεξέλεγκτη.

ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

Μιλώντας στο cretapost, ο κος Μανόλης Μιχελάκης, αποκάλυψε πως ο βρέφος μεταφέρθηκε στις 21:00 το βράδυ στο νοσοκομείο Σητείας από τους γονείς του.

Το βρέφος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, χωρίς καμία αντίδραση σε ερεθίσματα. Έγινε άμεση χειρουργική και παιδιατρική εκτίμηση από τους εφημερεύοντες γιατρούς του νοσοκομείου μας, διασωληνώθηκε, σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία παιδιάτρου και αναισθησιολόγου στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Τελικά το άτυχο βρέφος άφησε την τελευταία πνοή του λίγο μετά τις 6 το πρωί, στην εντατική παίδων του ΠΑΓΝΗ.

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ

Ο 52χρονος υπάλληλος του Δήμου Σητείας συνελήφθη. Η αρχική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 52χρονου ήταν για ενδοοικογενειακή βία, ενώ αφού έσβησε το 5μηνών αγγελούδι συμπληρώθηκε στη δικογραφία και η κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρας βλάβης. Ο πατέρας του βρέφους πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα στις 12:30, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, δεν είπε ΛΕΞΗ ατά τη διάρκεια της διαδικασίας στα δικαστήρια της Νεάπολης. 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ

Οι γείτονες στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στην οποία έμενε το ζευγάρι δηλώνουν σοκαρισμένοι από το γεγονός καθώς υποστηρίζουν ότι ο 52χρονος ήταν ιδιαίτερα ήσυχος, πάντα χαμογελαστός και αγαπούσε το παιδί. Όπως υποστηρίζουν οι γείτονες, τον έβλεπαν συχνά στο μπαλκόνι να παίζει με το παιδί και για τον λόγο αυτό δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το καλοκαίρι το μωρό είχε διαγνωστεί με βαριά λοίμωξη και συγκεκριμένα λεισμανίαση και εκείνος όσο νοσηλευόταν το μωρό στο ΠΑΓΝΗ, προσέλαβε ειδικό συνεργείο για απολύμανση του σπιτιού.

Τελείως αντίθετη γνώμη εκφράζουν κάτοικοι στην περιοχή Σκοπή που είναι το χωριό από το οποίο κατάγεται τόσο η νυν σύντροφός του όσο και η πρώην σύζυγός του. Οι χωριανοί κάνουν λόγο για έναν βίαιο και άγριο άνθρωπο που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ, το οποίο τον οδηγούσε πολλές φορές εκτός ελέγχου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top